13. maj 2019

Privatlån

Hos Bedre Kredit kan du hurtigt og sikkert optage et privatlån – og så er det ovenikøbet utrolig nemt. Det kan nemlig gøres på blot få minutter og pengene går ind på din konto indenfor 10 sekunder. Vi har ingen gebyrer og gennem det første halve år som låntager hos os, falder din rente hver 30. dag.

God service og en gennemskuelig aftale gør, at vores kunder vælger at låne hos os igen. Vi ønsker at gengælde den loyalitet, som vi modtager fra tilbagevendende kunder. Derfor fungerer det således, at optager du et nyt lån senere hen, så starter du med at betale samme lave rente, som du gjorde, da du betalte det første lån tilbage.

Læs mere her: Lån penge - Online lån - Lån med NemID - Hurtigt lån

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

  • Lån op til 10.000 kr.
  • Ansøg på 2 minutter
  • Få pengene på blot 10 sekunder
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Fleksibel afbetaling

Anmeldelse af Bedre Kredit


"Tak for en god og effektiv behandling af en låneansøgning. Da jeg ejer en andelsbolig og en ejerlejlighed, hvor terminsbetalingen falder i samme måned fire gange om året, er det vigtigt at kunne låne et lille beløb på kort tid, til de daglige indkøb. Det kan jeg hos Bedre kredit."

5 ud af 5 stjerner
Knud Sørensen

Ansøg om privatlån hos Bedre Kredit

Når du ansøger om et privatlån hos Bedre Kredit, er ansøgningsprocessen utrolig simpel. Det tager ca. 10 sekunder fra, at du har ansøgt om privatlånet, til at pengene er tilgængelige på din konto. Du kreditgodkendes med det samme ved at logge på med NemID.

Så nemt får du et privatlån

Det eneste du skal gøre, for at optage et privatlån hos Bedre Kredit, er at udfylde ansøgningsformularen her på vores hjemmeside. Derefter modtager du besked om, hvorvidt din ansøgning er godkendt. Dette tager blot få sekunder. Herefter vil pengene straks blive overført til din NemKonto, da vi udbetaler penge døgnet rundt.

Sådan tilbagebetaler du dit privatlån

Hos Bedre Kredit er der ingen tilbagebetalingsfrist, hvilket betyder, at du har frihed til selv at bestemme, hvornår du ønsker at tilbagebetale dit privatlån. Det kan dog være en god idé at lægge et månedligt budget for dig selv, så du kan blive gældfri hurtigst muligt.

Hvad er et privatlån?

Der er mange forskellige begreber for lån inden for den finansielle verden. Når vi taler om privatlån, taler vi om et lån til private brugere. Et privatlån er ofte associeret med et lån til forbrug. Privatlånet kan bruges til køb af nye møbler, ny computer eller til at betale indskuddet til din nye lejlighed eller værelse.

Når du tager et privatlån, kan du desuden gøre det over nettet, hvilket betyder, at du undgår alt papirarbejdet, som ellers følger med i låneprocessen nede i banken. Privatlån er i øvrigt et begreb, der dækker over mange forskellige typer af lån.

Fælles for alle privatlån er, at de er hurtige at optage og hos Bedre Kredit er det oven i købet utrolig enkelt at søge om et privatlån. I det følgende afsnit beskriver vi de forskellige begreber og termer for privatlån, som du kan støde på inden for den finansielle verden.

Hvad er et privatlån?

Hvilken type lån kan betegnes som privatlån?

Under kategorien privatlån finder man blandt andet forbrugslån, kassekredit, minilån og online lån. Fælles for disse lån er, at det alle er lån, der er henvendt til private. Lånene kan optages fordi man, som kunde, i en kortere eller længere periode, har nogle ekstra udgifter, som man har brug for at låne penge til. Derudover kan disse privatlån optages online.

Forbrugslån

Begrebet forbrugslån dækker over alle former for lån, der er til forbrug. Et forbrugslån kan bruges til både større eller mindre udgifter, som du ellers ikke har råd til at betale. Et forbrugslån er desuden et af de mest almindelige og hyppigst brugte begreber inden for den finansielle verden og hører under kategorien privatlån.

Kassekredit

En online kassekredit hos Bedre Kredit er et online lån, du kan optage, omend du har brug for at låne penge over en kort eller længere periode. Det kan være, at dit månedlige rådighedsbeløb ikke slår til sidst på måneden.

Den traditionelle form for kassekredit i banken beskrives ofte som et overtræk, du har mulighed for at låne af banken. På denne måde har du altid mulighed for at trække over på dit kort, selvom pengene ikke er tilgængelige på din konto. Det maksimale beløb for dit overtræk aftales i samarbejde med din bank.

Minilån

Det der kendetegner et minilån er, at det er et mindre forbrugslån, du kan tage, hvis du har brug for at låne en lille sum penge, set i forhold til hvad man ellers normalt kan låne med et privatslån. Et minilån er et online privatlån, som ofte er hurtigt at søge og få godkendelse til.

Online lån

Et online lån er, som navnet indikerer, et lån du kan tage over nettet. Det favner således over en bred vifte af lån ─ inklusiv privatlån. Når du tager et online lån er fordelene, blandt andet, at du kan foretage lånet hjemmefra. Derudover kan du selv bestemme, hvor meget du vil låne. Du bliver ikke stillet til regnskab for, hvorledes du vælger at bruge pengene.

Hvad kan jeg låne til privat?

Et privatlån kan både være nyttigt, når du står over for uventede udgifter, som du ikke havde set komme, men som skal betales hurtigst muligt. Det kan også være tilfældet, at budgettet er stramt sidst på måneden. Skal du starte på et nyt studie, kan du have brug for at optage et lån, der kan dække de nødvendige udgifter til f.eks. bøger, flytteomkostninger eller studietur.

Privatlån til hverdagens uforudsigelser

Et punkteret cykelhjul, en tandlægeregning eller den værkstedsregning du ikke havde set komme. Det er en del af livet, at vi ikke kan forudsige alt, selvom det nogle gange ville gøre hverdagen en smule lettere. Måske fungerer din computer lige pludselig ikke, og så står du i en uheldig situation hvor du mangler den i skolen dagen efter.

Ikke alle har en opsparingskonto med et beløb, der kan dække diverse uforudsete udgifter. Og nogle gange opstår der situationer, hvor det månedlige budget, man havde lagt for sig selv, ikke slår til. Derfor gør mange mennesker brug af et privatlån i sådanne situationer.

Privatlån til sidst på måneden

Måske er der et firmaarrangement, du føler dig nødsaget til at deltage i – eller et super godt tilbud på den cykel, du så længe har manglet. Det kan være svært at få budgettet til at slå til, indtil lønnen igen tikker ind. Derfor kan et privatlån fungere som en god, hurtig og sikker løsning.

Bedre Kredit anbefaler dog, at man for så vidt muligt forsøger at lægge et månedligt budget, som kan slå til. Også sidst på måneden. Det er derfor en god idé at skabe et økonomisk råderum til udgifter sidst på måneden.

Privatlån til studierne

Et studiejob giver et større økonomisk råderum ved siden af den månedlige SU. Samtidig giver det mulighed for, at du kan spare en smule op. Som studerende er det dog ikke altid tilfældet, at du hverken har tid eller overskud til at have et studiejob ved siden af studiet. Derfor kan et privatlån være til stor gavn som en kortvarig løsning.

I forbindelse med et studie er der flere ting, der kan være svære at få råd til, hvis du ikke har en opsparing allerede. Studiebøger som skal købes hvert halve eller hele år kan derfor hurtigt vælte budgettet. Et eksempel kan også være, at du skal betale indskud til den studiebolig, som du snart flytter ind i.

Her får du vores gode råd til privatlån

Gode råd om privatlån

Når du vælger at optage et privatlån, er det en god idé at gøre dig nogle overvejelser i forhold til at lægge en tilbagebetalingsplan. Derudover anbefaler vi, at du forholder dig så realistisk som muligt i forhold til, hvornår du vil kunne tilbagebetale din kredit tilbage og hvordan du har tænkt dig at gøre dette.

Hav en plan

Når du vælger at optage et privatlån, er det en god idé at lægge en tilbagebetalingsplan for dig selv, der viser hvornår du skal have tilbagebetalt din kredit. Det kan du gøre ved at sætte dig ind i, hvilke månedlige udgifter du har og ved at lægge et månedligt budget for dig selv.

Læg et budget

Når du lægger et budget for dig selv, kan du med fordel kigge på dine månedlige faste udgifter og forsøge at vurdere, hvor meget du reelt set bruger om måneden. Forsøg at være så realistisk som muligt. Man kan nemt komme til at lægge et for stramt budget, fordi man gerne ser, at man hurtigt bliver færdig med at betale tilbage.

Betal lånet tilbage

Når du skal tilbagebetale dit privatlån sker det altid på sidste bankdag i måneden. På din låneprofil hos Bedre Kredit kan du altid følge med i din kredit, så snart kreditten er oprettet. Du kan tilbagebetale din kredit og tilhørende renter månedligt ved hjælp af dit VISA/Dankort på din profil eller ved hjælp af en almindelig bankoverførsel.

Kom ud af gæld

En af de mindre gode ting forbundet med at låne penge er for mange idéen om at være gældsat. Derfor er det en god idé at have fokus på, hvordan du hurtigt kan tilbagebetale dit privatlån, så du kan slippe bekymringerne. Når du planlægger forud, kan du nemmere forudse eventuelle udgifter de kommende måneder.

Skab større økonomisk råderum

Når du optager et privatlån, så sørg for at skabe et større økonomisk råderum. Det gør det nemmere og mere overskueligt at kunne tilbagebetale dit privatlån. Du kan skabe økonomisk råderum ved at lægge et månedligt budgetskema. Det er en god idé at skabe overblik over de månedlige udgifter, du har. Måske er der noget der kan skæres ned på.

Privatlån gennem Bedre Kredit

Hvis du går med tanker om at optage et privatlån, kan det være fordelagtigt at gøre det gennem Bedre Kredit. Hos mange låneudbydere er der gebyrer, når du optager et privatlån. Der er dog ingen gebyrer forbundet med et privatlån gennem Bedre Kredit. De eneste omkostninger er de månedlige renter, som falder måned efter måned.

Renter på privatlån

Når du optager et privatlån, skal du være opmærksom på, hvor mange renter, der skal betales i forbindelse med lånet. Renterne kan ofte være ret høje, når man optager et privatlån online. Hos Bedre Kredit tilbyder vi dig dog renter, der falder hver måned.

Hos Bedre Kredit bliver de månedlige renter billigere for hver måned, der går. Det betyder eksempelvis at du i fjerde måned kun skal betale 10% i renter. Renterne falder helt ned til 5%, som udgør vores laveste rentesats.

Hos Bedre Kredit fungerer det sådan, at hvis du ønsker at optage et nyt privatlån, kan du fortsætte i systemet ‘hvor du slap’. Det betyder, at du eksempelvis kan optage dit andet lån hos os og lægge ud med kun at betale f.eks. 10% i renter, hvis du indfriede dit sidste privatlån hos os efter fire måneder. Herefter fortsætter renten med at falde, indtil den rammer 5%.

Ingen gebyr på privatlån

Hos mange låneudbydere er der tit et eller flere gebyrer forbundet med at optage et privatlån. Det er derfor en god idé at holde øje med hvilke gebyr, der findes ved de forskellige låneudbydere. Hos Bedre Kredit har vi valgt at gøre det ganske enkelt, og helt gebyrfrit at optage et privatlån hos os.

Betingelser for at du kan få et privatlån

For at du kan optage et privatlån hos Bedre Kredit, skal du være fyldt 19 år. Derudover skal du have et CPR-nummer, være dansk statsborger og have bopælsadresse i Danmark. Ydermere skal du have et gyldigt NemID, for at kunne optage et privatlån hos Bedre Kredit.

Bedre Kredit skal vurdere dig som kreditværdig kunde, før du kan få lov til at optage et privatlån. Ved hjælp af dit CPR-nummer indsamler Bedre Kredit de personlige informationer om dig, som er nødvendige i kreditvurderingen. Du kan for eksempel ikke tage et privatlån hos Bedre Kredit, hvis du er registreret i RKI eller lignende.

Du skal have et gyldigt dansk telefonnummer, som du kan kontaktes på, for at kunne optage et privatlån hos Bedre Kredit. Derudover skal du oplyse en privat e-mailadresse og sørge for, at du har en NemKonto, registreret i dit eget navn, hvor pengene, du låner, overføres til.

Fordelene ved at tage et privatlån

Når du tager et privatlån gennem Bedre Kredit er én af de mange fordele, at du ikke skal fremvise nogen former for bevisdokumenter på din månedlige indkomst. Derudover er det både nemt, enkelt og meget sikkert at tage et online privatlån hos Bedre Kredit.

En af de største fordele ved at tage et privatlån er dog, at ansøgningsprocessen kan ske hvor som helst og når som helst. Derudover er processen lynhurtig. Det tager kun få sekunder fra, at du ansøger om et privatlån, til at låneansøgningen godkendes og pengene står på din konto.

 

bedrekredit-logo