02. maj 2019

Ansvarligt lån

Hos Bedre Kredit kan du nemt, hurtigt og ansvarligt låne op til 10.000 kr. online. Generelt har weblån et ry for at være dyre og svære at komme ud af igen. Det vil vi ændre. Derfor tilbyder vi et ansvarligt lån, som er gratis at oprette, billigt at afvikle og som ikke har en fast tilbagebetalingsfrist.

Hos Bedre Kredit vil du gennem de første 30 dage have 20 % rente på dit lån. Herefter vil renten falde, hvilket den kontinuerligt vil gøre hver 30. Dag. Efter seks måneder når du dog minimumsgrænsen, hvorefter du skal betale 5 % i fast rente, uanset hvor længe du ønsker, at være låntager hos os.

Så mangler du penge akut, men ønsker du samtidig at låne ansvarligt? Så kan vi hos Bedre Kredit hjælpe dig. Benyt blot vores låneberegner og ansøg om dit lån med det samme. Uanset hvor du befinder dig, kan du med få klik låne ansvarligt.

Læs mere her: Lån penge - Kassekredit - Lån med NemID - Minilån

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

 • Lån op til 10.000 kr.
 • Ansøg på 2 minutter
 • Få pengene på blot 10 sekunder
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Fleksibel afbetaling

Sådan låner du ansvarligt hos Bedre Kredit

Har du brug for en hjælpende hånd til økonomien? Bedre Kredit hjælper dig med et ansvarligt lån. Du bestemmer selv, hvor mange penge du ønsker at låne. Du kan eksempelvis tage et minilån på ned til 500 kr. Du kan maksimalt låne 10.000 kr.

Vi er sikre på, at du selv kan bedømme, hvorvidt det er ansvarligt at låne, til det du planlægger at bruge pengene på. Dog er vi grundet lovkrav nødt til at høre årsagen til dit lånebehov. Vi godkender dog langt de fleste ─ også lån til forbrug. Så længe du lever op til vores lånekrav, så hjælper vi dig gerne.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er ved at låne ansvarligt? Vi deler glædeligt ud af vores gode råd til at foretage et ansvarligt lån. Dem kan du læse mere om her på siden.

Låneprocessen

Det er både simpelt og ansvarligt at låne hos Bedre Kredit. Ligegyldigt beløbet. som du har brug for at låne af os, så kan du have pengene på din konto inden for blot 10 sekunder. Alt du skal gøre er at gennemføre følgende fem trin:

 1. Angiv hvor meget, du vil låne
 2. Indtast dine oplysninger
 3. Godkend med NemID
 4. Modtag penge indenfor 10 sekunder
 5. Betal pengene tilbage, når du ønsker det

Hvor meget kan jeg låne?

Hos Bedre Kredit kan du låne mellem 500 til 10.000 kr. Så længe du i vores system kan godkendes som låner, er det fuldstændig op til dig, hvor meget du ønsker at låne. Vi anbefaler dog altid alle vores kunder at låne ansvarligt og dermed ikke låne mere, end hvad du har behov for.

Man kan sagtens have en fornuftig økonomi og stadig foretage et lån. Det handler blot om at bevare overblikket og hele tiden have en plan for, hvordan du betaler pengene tilbage. Derudover er det kun ansvarligt at låne til ting, som der er et decideret behov for at erhverve sig.

Hvad skal vi vide om dig?

De eneste personoplysninger som vi behøver om dig, er:

 • Hvorvidt du er registreret i RKI
 • CPR-nummer
 • Telefonnummer
 • Email-adresse

Derudover skal du godkende din ansøgning med dit NemID, således at vi lynhurtigt kan lave et baggrundstjek på dig. Vurderer vi dig som værende en ansvarlig låner vil du med det samme modtage pengene på din nemkonto. Det tager ikke mere end 10 sekunder, fra du har sendt din låneansøgning, til du, ved godkendelse, modtager pengene på din konto.

Betal tilbage når du kan

Et lånebehov er som regel akut og derfor oplever vi også, at det er meget forskelligt, hvornår låntageren har mulighed for at betale tilbage. Vi ønsker ikke at begrænse dig og dine økonomiske behov, hvorfor vi ikke har nogen tidsbegrænsning for, hvornår du skal betale pengene tilbage. Dog anbefaler vi altid at du låner ansvarligt og ligeledes betaler tilbage, så snart du kan.

Læs om fordelene ved at låne penge ansvarligt

Hvad er fordelen ved Bedre Kredit

Hvis vi selv skal sige det, er fordelene ved Bedre Kredit mange. Som navnet antyder, så kan vi først og fremmest tilbyde dig en kredit, som vi mener, er bedre, end hvad lånemarkedet hidtil har kunne tilbyde. Vi er bevidst om, at vi som online låneudbyder befinder os i en udskældt branche. Netop derfor har vi som mission at kunne tilbyde markedets bedste lån og mest gennemsigtige produkt, så du kan agere ansvarligt i lånemarkedet ─ også når dit behov er akut.

Lånet bliver kun billigere

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Hos Bedre Kredit falder renten hver 30. dag de første seks måneder. Derefter vil din rente fast ligge på 5% ─ det gælder ligeledes, hvis du betaler dit lån af for på et senere tidspunkt at komme tilbage til os.

Det er ingen hemmelighed at renteudgifterne generelt er høje blandt online lånevirksomheder. Derfor er det rent faktisk muligt at lade renten falde drastisk hos eksisterende kunder. Vi mener, at et ansvarligt lån er et med gode udsigter for hurtig tilbagebetaling. Hos Bedre Kredit skaber vi mulighed for dette med en faldende rente.

Fuld gennemsigtighed

Som låntager er det vigtigt at vide, hvad man går ind til ─ og som låneudbyder er det alfa omega ikke at vildlede brugeren. Derfor tilbyder vi et produkt, hvor alle udgifter står tydeligt beskrevet, inden du underskriver aftalen med dit NemID. Der vil altså ikke dukke skjulte udgifter op løbende, da den eneste udgift forbundet med et Bedre Kredit lån er renten.

Lån sikkert på 10 sekunder

Baseret på erfaring ved vi, at online lån særligt er gavnligt for de, som har et akut lånebehov. Derfor har det været særligt vigtigt for os, at udvikle et lånetilbud, som både er hurtigt og sikkert. Således kan du låne ansvarligt på blot 10 sekunder. Af samme årsag beder vi dig godkende dine angivne oplysninger med dit NemID.

Lån ansvarligt med vores hjælp

Ligesom det er dit ansvar, hvor mange penge du låner, er det også dit ansvar hvad du bruger dine penge på. Af lovmæssige årsager spørger vi ind til dit lånebehov, samt din civilstatus og eventuelle børn. Således kan vi foretage en ansvarlig kreditvurdering og dermed hjælpe dig med at låne ansvarligt. Er du i tvivl om, hvorvidt dit formål er ansvarligt at låne til, kan du måske blive klogere på dette herunder.

Hvornår er et lån ansvarligt?

Det er nærmest umuligt at give et ensporet svar på, hvornår det er ansvarligt at låne. Naturligvis vil det nemlig afhænge af flere parametre - eksempelvis;

 • Hvornår kan du betale lånet tilbage?
 • Hvad skal du låne til?
 • Har du reelt set behov for dét som du låner penge til?

To låntagers behov er sjældent ens. Ligeledes er det ─ afhængigt af din økonomi ─ meget forskelligt, hvor længe det er ansvarligt af dig at lade lånet løbe. Der er dog nogle ting, som alle kan være nødsaget til at låne penge til ─ og en række ting, som ingen bør sætte sig selv i gæld for.

Hvad bør du låne til?

Mange af vores kunder tager et lån, fordi der er opstået en uventet udgift, som de ikke har kunnet gebærde sig imod. Herunder følger et par eksempler på dette:

 • Dit køleskab, ovn eller vaskemaskine står af
 • Bilen skal til reparation
 • Cyklen punkterer
 • Din varmeregning er løbet løbsk
 • Computeren brænder sammen

Ved tilfælde som ovenstående kan det være et decideret behov straks at erstatte gammelt med nyt. Oftest vil du derfor sagtens kunne låne ansvarligt til situationer som disse.

Hvad bør du ikke låne til?

Som skrevet er det yderst individuelt, hvad man bør låne penge til og hvornår det ikke ville være et ansvarligt lån. Dog er der tilfælde såsom følgende eksempler, hvor det er svært at forestille sig, at det kan forsvares at låne penge:

  • Gaver
  • Byture
  • Lotto

Læg altid en afdragsplan

En ansvarlig låner er ikke kun bevidst om ikke at låne flere penge, end vedkommende behøver. Han eller hun har også overvejet, hvordan pengene skal tilbagebetales. Vi vil altid anbefale vores kunder at have en plan klar for, hvordan de igen bliver gældfri. En sådanne plan bør besvare følgende:

   • Hvordan vil du anskaffe penge til at betale lånet af?
   • Hvornår begynder du at afdrage?
   • Hvor ofte afdrager du på lånet?
   • Hvor meget vil du afdrage med ad gangen?
   • Hvornår er du igen gældfri?

Når du regner på ovenstående, er det vigtigt, at du husker at medregne de renter, som løbende tilskrives lånet.

Kontakt os i dag og hør mere om et ansvarligt lån

Kontakt Bedre Kredit

Hos Bedre Kredit modtager vi ofte spørgsmål fra vores låntager. For at gøre det nemt for dig, har vi samlet de typiske gengangere på vores FAQ side. Kan du ikke finde de svar, du søger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Det kan gøres telefonisk på 78 75 05 03 eller ved at sende en mail til info@bedrekredit.dk

bedrekredit-logo