28. maj 2019

Online lån

Tag et online lån hos Bedre Kredit – nemt, hurtigt og sikkert. Hos Bedre Kredit finder du måske det bedste online lån. Bedre Kredit tilbyder nemlig, at du kan optage et online på op til 10.000 kr., uden nogen former for gebyr. Tilmed falder renten hver 30. dag i løbet af det første halve år.

Renten hos Bedre Kredit er allerede utrolig lav i tredje måned, i forhold til den rentesats, som du oftest finder ved online lån. Når renten falder til bare 5% i sjette måned, er det svært – hvis ikke umuligt – at finde en låneudbyder på markedet, der tilbyder samme lave rentesats som Bedre Kredit. Har du brug for at låne penge online? Så benyt dig af vores låneberegner og kom igang i dag.

Læs mere her: Kassekredit - Privatlån - Forbrugslån - Internetlån

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

  • Lån op til 10.000 kr.
  • Ansøg på 2 minutter
  • Få pengene på blot 10 sekunder
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Fleksibel afbetaling

Anmeldelse af Bedre Kredit


"Tak for en god og effektiv behandling af en låneansøgning. Da jeg ejer en andelsbolig og en ejerlejlighed, hvor terminsbetalingen falder i samme måned fire gange om året, er det vigtigt at kunne låne et lille beløb på kort tid, til de daglige indkøb. Det kan jeg hos Bedre kredit."

5 ud af 5 stjerner
Knud Sørensen

Hvad er et online lån?

Et online lån er, som navnet indikerer, et lån du kan tage på nettet. Det adskiller sig fra det mere traditionelle lån, du kan optage i banken. Processen er også gerne hurtigere og nemmere. Det er det blandt andet fordi, at du optager lånet online, når du logger på din digitale enhed.

Du kan altså sagtens optage dit online lån i hjemlige omgivelser, eller når du er på farten eller ude at rejse. Det er super let at optage et online lån, hvilket er en stor årsagsfaktor til at flere og flere mennesker benytter sig låner penge online.

Hvordan får jeg et online lån?

Har du aldrig optaget et online lån før eller er du ikke helt sikker på, hvordan ansøgningsprocessen foregår? Det tager ikke mere end få sekunder at optage et online lån hos Bedre Kredit. Ansøgningsproceduren er ovenikøbet ganske simpel. Det eneste du skal gøre er blot at udfylde ansøgningsformularen på vores hjemmeside. Det tager et minut.

Processen

Du udfylder blot ansøgningsformularen her på vores hjemmeside, når du ønsker at optage et online lån. Ved hjælp af dit CPR-nummer vurderer vi lynhurtigt om du er kreditværdig. Du underskriver din låneaftale ved hjælp af dit NemID, som er statsanerkendt – og en utrolig sikker form for digital signatur. Herefter udbetales pengene til din NemKonto.

Hvornår får jeg pengene udbetalt?

Så snart din låneansøgning er blevet godkendt af Bedre Kredit, får du udbetalt pengene på din konto. Pengene udbetales altid på din NemKonto og dette sker døgnet rundt. På denne måde skal du ikke gå og vente til dagen efter, før du kan se pengene på din konto. Når du tager et online lån hos Bedre Kredit tager det blot få sekunder.

Hvordan betaler jeg mit online lån tilbage?

Når du tilbagebetaler dit online lån kan du vælge at gøre det ved hjælp af dit VISA/Dankort direkte fra din låneprofil hos Bedre Kredit. En anden mulighed du kan tage i brug, er at betale din kredit tilbage ved hjælp af en almindelig bankoverførsel. Bankoverførslen skal foretages fra din netbank. Du skal blot påføre dit CPR-nummer som identifikation.

Der er flere fordele ved at låne online

Hvad er fordelene ved online lån?

Et online lån er i modsætning til, hvad bankerne kan tilbyde, et meget hurtigt lån. I banken skal du først og fremmest møde op personligt, hvor du ved online lån kan udfylde din ansøgning hjemme fra sofaen af. Desuden kan du godt forvente, at du ved et banklån skal kunne argumentere nøje og detaljeret for dit lånebehov.

En anden fordel ved at optage et online lån er, at der er mindre papirarbejde i forbindelse med låneprocessen. Når du optager et offline lån i banken skal du oftest underskrive i låneaftalen i hånden. Hvis du derimod optager et online lån, er der ingen fysiske papirer forbundet med lånet og du kan hurtigt og nemt underskrive lånet med digitale signatur.

Det er nemt at optage et online lån

Når du optager et online lån er ansøgningsproceduren utrolig nem og enkel. Fra at du ansøger om at optage lånet til at pengene udbetales, går der kun få minutter. Det er derfor langt hurtigere og mere enkelt end at tage et traditionelt banklån. Et online lån kan derudover optages hvor som helst og på hvilket som helst tid af døgnet.

Lån online uden at stille sikkerhed

Med et online lån skal du ikke tænke over at stille sikkerhed, ligesom du nogle gange skal, når du låner penge i banken. At stille sikkerhed for dit lån betyder oftest, at du stiller en værdigenstand til sikkerhed for den sum penge, du ønsker at låne. Dette skal du dog ikke bekymre dig om, når du låner penge online hos Bedre Kredit.

Afbetaling på online lån

En af fordelene ved at optage et online lån hos Bedre Kredit er, at du helt selv bestemmer, hvornår du vil betale pengene tilbage. Du bestemmer selv, hvor mange måneder du tilbagebetaler din kredit over. Det giver en stor frihed og overskueliggøre tilbagebetalingen. Presset vil naturligvis føles mindre, når du selv bestemmer, hvornår du betaler dit online lån tilbage.

Gode råd om online lån

Det har aldrig været nemmere at låne penge. Der er et stort udvalg af låneudbydere inden for den online lånebranche. De tilbyder alle et online lån, du kan tage lige nu og her. Det kan dog have alvorlige konsekvenser at lægge en for stram afbetalingsplan eller ikke at tilbagebetale kreditten til tiden. Her kommer derfor nogle gode råd om online lån.

Tænk før du låner online

Et online lån der kan tages på få minutter, kan virke som en nem løsning lige nu og her, fordi du modtager pengene med det samme. Et godt råd at have i mente før du optager dit online lån er, at spørge dig selv, om du egentlig overhovedet har råd til at låne penge. I det lange løb skal både kreditten og de månedlige renter betales tilbage.

Hvad er online lån gode til?

Online lån kan fungere rigtig godt som en løsning, når uventede udgifter opstår i hverdagen. Det kan være, at dit cykeldæk eksempelvis er punkteret eller, at du får en regning, som du ikke havde medregnet i budgettet. Måske slår dit månedlige budget ikke til sidst på måneden. I sådanne tilfælde kan et online lån være en god og hurtig løsning på situationen.

Hvornår bør jeg undgå at tage et online lån?

Som kunde bestemmer du selv, hvornår du vil optage et online lån og til hvilket formål. Men du bør altid låne ansvarligt og derfor ikke gøre det til en vane at låne i situationer, hvor du godt kan udsætte dit købsbehov til næste måned. Det kan eksempelvis være køb af et par nye sko, en tid til frisøren eller lignende.

Hav en plan med dit online lån

Hvis du ikke allerede har planlagt, hvordan du vil tilbagebetale din gæld, så kan en tilbagebetalingsplan være en rigtig god idé. En tilbagebetalingsplan gør det meget mere overskueligt at tilbagebetale din kredit, og den hjælper dig med at skabe et overblik over din økonomi. Samtidig kan det, for nogen, være nyttigt at lægge et månedligt budget.

Kom af med din gæld

Selvom det kan være fristende at afbetale over mange måneder, er det dog altid en god idé, at komme hurtigst muligt af med din gæld. Det er de færreste, der kan lide at være i gæld og det er irriterende, at skulle afbetale på noget som man allerede har allerede har modtaget og brugt. Når du låner penge online hos Bedre Kredit, vil din rente dog være faldende. Derfor er der ingen grund til stor panik, hvis du allerede nu ved, at din låneperiode vil strække sig over længere tid.

Lån penge online til studiebøger

Hvad kan jeg låne til online?

I princippet bestemmer du selv, hvad du vælger at låne penge til. Mange mennesker vælger dog at låne penge online, hvis de pludselig står overfor en udgift, der skal betales hurtigt og som de ikke kan betale med deres opsparing. Andre mennesker vælger at låne penge til ting, der kan gøre hverdagen lidt nemmere. Det giver vi her et par eksempler på.

Lån til studie

Skal du til at starte på drømmeuddannelsen? Og mangler du penge til boligindskud eller nye studiebøger? Et online lån kan være en god måde hurtigt at få dækket de udgifter, der kan opstå, når man er studerende. Online lån kan samtidig være en fin løsning, for dig som studerende, hvis du ikke lige har en opsparing eller et familiemedlem, du kan låne penge af.

Lån til hobby

Måske har du valgt at investere penge i en dyr hobby, som er vigtig for dig. Måske har du allerede en hobby, som hvert år koster penge i form af nyt udstyr. Hvis du danser, kan en udgift være nye dansesko og hvis du cykler meget i din fritid, vil et lånebehov nok opstå, hvis cyklen punkterer. I sådanne tilfælde er et online lån utrolig smart.

Lån til ferie

Har du lige fundet et rigtigt godt tilbud på en sommerferie, som skal betales nu og her? Det er ærgerligt, hvis du skal takke nej til et virkelig godt tilbud, blot fordi, at det skal betales med det samme. Med et online lån kan du bestille ferien nu, men tilbagebetale når det passer dig.

Hvad koster et online lån?

Når du foretager et online lån, er der for det meste gebyrer og renter forbundet med lånet. Hos Bedre Kredit kan du optage lånet gratis og derefter kun betaler renter på din online lån. Det medfører, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt der forekommer skjulte gebyrer, når du optager dit online lån hos os. Samtidig tilbyder vi renter, der falder hver 30. dag.

Renter på online lån

Stort set alle låneudbydere tilbyder dig online lån med renter, når du låner penge hos dem. Der kan være stor forskel på, hvor mange renter der er forbundet med hvert af de lån, man kan optage hos de forskellige låneudbydere. Det kan derfor være en god idé at bruge lidt tid på at finde det bedste lån for dig, da det ikke altid er ligetil.

Faldende renter hos Bedre Kredit

Hos Bedre Kredit har vi gjort det attraktivt for dig som kunde at låne penge hos os. Vi tilbyder nemlig en låneplan, hvor de månedlige renter falder hver 30. dag i løbet af et halvt år. Det betyder, at du allerede i tredje måned blot skal betale 12,5% i renter, hvilket er en forholdsvis god rentesats i forhold til hvad mange andre online låneudbydere tilbyder.

Renter ned til kun 5%

Renterne falder hver 30. dag gennem de første seks måneder.Herefter betaler du kun 5% i renter på din online lån. I den online lånebranche finder du ikke en billigere rentesats end 5%. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at optage et nyt online lån hos Bedre Kredit, er der den fordel, at du kan fortsætte i systemet ‘hvor du slap’. Så endte du med kun at betale 5% i renter ved dit første online lån, så vil din rentesats fra start af være 5% ved dit andet online lån.

Find ud af hvor mange penge du kan låne online

Hvor mange penge kan jeg låne online

Hos Bedre Kredit udbyder vi minilån. Det vil sige at du ved et online lån hos os kan låne mellem 500 og 10.000 kr. Grænsen, for hvor meget du kan låne, varierer fra online lån til online lån.

Når du har tilbagebetalt din kredit hos os, kan du fortsætte som kunde i vores system og optage et nyt online lån med den samme rentesats, som du betalte, sidst du tog et lån. Derfra fortsætter renten med at falde.

Er jeg kvalificeret til at låne penge online?

Når du optager et online lån hos Bedre Kredit er der nogle vilkår du, som kunde, skal leve op til. For at kvalificere dig som kreditværdig kunde hos Bedre Kredit skal du blandt andet være fyldt 19 år. Derudover skal du have dansk statsborgerskab og have bopælsadresse i Danmark. Du skal som kunde ydermere have et dansk CPR-nummer.

Som kreditværdig kunde hos Bedre Kredit skal du have et gyldigt telefonnummer, du kan kontaktes på og en gyldig e-mailadresse. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller lignende database. Du skal derudover have en NemKonto registreret i dit eget navn, da Bedre Kredit kun udbetaler penge til din NemKonto.

bedrekredit-logo