25. april 2019

Minilån

Behovet for et minilån kan opstå når som helst. Før eller siden sker det nok for alle, at det kniber med at betale en regning, fordi overblikket over budgettet er smuttet. Derfor kan du hos Bedre Kredit tage et minilån på mellem 3.000 kr. Og 10.000 kr. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Du ansøger om et minilån med dit personlige NemID. Godkendes du som låntager, vil pengene være på din NemKonto indenfor blot 10 sekunder. Hos Bedre Kredit er der ingen regler for, hvor længe du kan være låntager. Vi ser dog gerne, at du nemt kan tilbagebetale dit minilån.

Vi har derfor vendt op og ned på kutymen for online lån. Det betyder, at din rente falder hver 30. dag. Efter tre måneder vil din rente kontinuerligt være 7.5%. Betaler du dit lån ud og vender tilbage som kunde på et senere tidspunkt, fortsætter du tilmed i systemet, hvorfor du starter på den renter som du sluttede på ved sidste låneperiode.

Læs mere her: Lån penge - Forbrugslån - Bedste lån - Gratis lån

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

  • Lån op til 10.000 kr.
  • Ansøg på 2 minutter
  • Få pengene på blot 10 sekunder
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Fleksibel afbetaling

Anmeldelse af Bedre Kredit


"Tak for en god og effektiv behandling af en låneansøgning. Da jeg ejer en andelsbolig og en ejerlejlighed, hvor terminsbetalingen falder i samme måned fire gange om året, er det vigtigt at kunne låne et lille beløb på kort tid, til de daglige indkøb. Det kan jeg hos Bedre kredit."

5 ud af 5 stjerner
Knud Sørensen

Hvad er et minilån?

Et minilån, også kaldet mikrolån eller en kassekredit, er en hurtig måde at låne et mindre beløb på. Mange bruger minilånet til at dække en ekstra månedlig udgift, der dukker op eller blot som ekstra lommepenge på trænge måneder. Lånesummen for et minilån kan ligge på alt lige fra 3.000 til 10.000 kroner.

Hvis du ønsker at låne penge på en enkel og ikke mindst hurtig måde, så er et minilån et godt valg, da du får udbetalt dine penge hurtigere end ved andre typer af lån. Du skal ikke gå i dagevis og vente på svar om hvorvidt din låneansøgning godkendes. Du har derimod pengene i hænderne 10 sekunder efter, at du har ansøgt om et minilån.

Hvordan får jeg et minilån?

Har du besluttet dig for, at du vil tage et minilån, men er du i tvivl om processen og hvordan det egentligt foregår? Så bliv hængende her. Vi gennemgår alt, du behøver at vide om minilån og viser dig hvor ligetil og enkelt, det egentlig er.

Processen - Så nemt er det at få et minilån

At tage et minilån er ikke så indviklet, som det lyder. Det er faktisk ganske simpelt. Det sværeste er måske endda at beslutte, hvorvidt man vil tage et minilån, og hvor mange penge man vil låne. Det eneste du skal gøre, er at gå ind på Bedre Kredits hjemmeside, oprette en lånerprofil og søge om minilån via dit NemID.

Hvor hurtigt får jeg pengene?

Det tager kun et øjeblik før din ansøgning om minilån godkendes, hvor du under et minut efter kan se pengene på din NemKonto. Vi udbetaler penge hele døgnet rundt, så det vil sige, at du med det samme kan hæve de penge du lige har lånt.

Er det sikkert at tage et minilån?

Et minilån hos Bedre Kredit er 100% sikkert. Da du søger om at tage et minilån ved hjælp af dit NemID, kan du være sikker på, at dine personlige oplysninger er i sikre hænder hos os. Vi passer godt på din data, så den ikke bliver delt med uvedkommende tredjeparter.

Læs desuden mere om at låne ansvarligt.

Hvordan betaler jeg mit minilån tilbage?

Du kan tilbagebetale dit minilån ved hjælp af dit VISA/Dankort direkte på din profil på Bedre Kredit. Herefter modtager vi din betaling med det samme. Betaler du ved hjælp af en bankoverførsel, modtager vi din betaling i løbet af 1-2 bankdage.

Tag et minilån til gode oplevelser

Hvad kan jeg låne til med minilån?

Er du i tvivl om hvad du kan låne til med et minilån? Sagen er den, at du kan låne til hvad som helst, som beløbet på dit minilån rækker til. Da et minilån hos Bedre Kredit ikke overstiger et beløb på 10.000 kr., er der dog nogle bestemte ting, som folk typisk låner penge til. De ting vil vi uddybe nu, så læs endelig videre herunder.

Minilån – til hverdagens uventede udgifter

Hvis man ikke har taget højde for uventede udgifter, der opstår ud af det blå, kan man hurtigt komme til at stå i en svær situation. Det er ikke alle der har forældre eller venner, som de kan låne penge af, og derfor kan et minilån nogle gange være en god løsning.

Minilån til indskud

Hvis du står til at flytte ind i en ny lejlighed, kan et minilån nogle gange være nødvendigt, da det ofte kan blive en dyr omgang. Udover møbler og andre huslige udgifter, kan lejlighedens indskud nogle gange være en del højere, end man ellers lige havde forventet.

Minilån til studiebøger

At starte på et nyt semester kan hurtigt blive dyrt, og så kan den månedlige SU ikke dække beløbet for bøgerne. Bøgerne som skal købes i starten af det nye semester, kan hurtigt koste dig op til 2000 kroner. Selvom du vælger at købe dem brugt, er det ikke alle, der har en opsparing, der kan dække den pris.

Minilån til reparation af bil eller cykel

Uanset om du er cyklende eller kørende til dagligt, så kan du nok forestille dig hvilken akut situation det vil være, hvis dit trofaste transportmiddel pludseligt går i stykker. Et punkteret cykelhjul eller en mindre bilreparation hører helt klart til kategorien for uventede månedlige udgifter. Det kan ske for alle og enhver og på hvilket som helst tidspunkt. Opstår behovet ovenikøbet sidst på måneden, er et minilån en hurtig måde at løse problemet på.

Minilån til julegaver

December er en måned, hvor økonomien er presset for rigtig mange mennesker. Foruden julefrokoster med familie, venner og kollegaer, kan julegaver hurtigt blive en stor udgift. Det månedlige budget, man ellers havde lagt for sig selv, slår derfor sjældent ikke til, når der skal handles julegaver til familien.

Minilån til sidst på måneden

Vi har vist alle prøvet at stå i en situation, sidst på måneden, hvor vores månedlige rådighedsbeløb viser sig, ikke at slå til. Det kan være, at du har været på hyttetur med din klasse, som lige kostede dét ekstra, og gjorde at budgettet ikke slog til. Her kan minilån fungere som en fin nødløsning sidst på måneden.

Minilån til fornøjelse

Minilån behøver ikke nødvendigvis kun at bruges på uventede udgifter, men også på de lidt sjovere ting i livet. Det kan være noget, der giver dig personlig glæde og frihed i livet,som du derfor vil prioritere at have råd til. Læs med her hvor vi giver dig nogle eksempler på, hvad det kunne være.

Minilån til rejser

For os danskere er det blevet utrolig populært at tage ud at rejse og opleve verden. Rejser er for nogle mennesker blevet så høj en prioritering, at det betyder, at de prioriterer at tage ud og rejse mindst to gange årligt. Rejser giver oplevelser for livet, og hvis et godt rejsetilbud dukker op, så kan et minilån hurtigt gøre det muligt at tage afsted.

Minilån til fritid

Fritidsinteresser, såsom sejlsport, dans eller kampsport, kan nogle gange betyde, at man må ofre lidt penge på sportsudstyr og sportstøj som eksempelvis nye dansesko. Det er ærgerligt, at være nødt til at vente indtil d. 1. næste måned, for at købe det, der er nødvendigt for at man kan fortsætte med at dyrke sin fritidsinteresse.

Minilån til fitness

Flere end nogensinde før er hoppet med på Fitness-bølgen og tropper fast op i det lokale fitnesscenter flere gange om ugen. Fitness prioriteres højt af mange. Selvom det ville være bedst hvis man kunne betale med penge fra en opsparingskonto, er det desværre tilfældet, at ikke alle har penge stående til at dække abonnementet i måneder med lavere indkomst.

Er det en god idé at tage et minilån?

Som du nok kan regne ud, er der både fordele, men bestemt også ulemper, ved at tage et minilån. Minilån kan være en utrolig simpel måde at låne penge på, da det går lynhurtigt. Derudover behøver du heller ikke at give en forklaring på, hvad pengene skal bruges til. Det giver en frihed, at du ikke skal hele vejen ned i banken, og fremvise papirer.

De fleste mennesker ville nok sige, at den mest fordelagtige mulighed er at spare op. På denne måde kan man bruge sin opsparing som en form for nødløsning, når man står over for uforudsete udgifter, som ikke kan vente med at blive betalt.

Det er dog desværre ikke tilfældet, at alle mennesker har muligheden for at lave en stor nok opsparing. Det kan være svært at lægge penge til side hver måned, hvis man er studerende og ikke har anden indtægt end sin SU. Taget dette i betragtning kan et minilån derfor være en ganske fin løsning, når man forstår at bruge det med ansvar og omtanke.

Når du beslutter dig for at tage et minilån, er det vigtigt at sørge for, at du har et godt overblik over din økonomiske situation. Overvej hvorvidt det er realistisk for dig at låne den ønskede sum penge. Derudover bør du grundigt overveje, hvornår du reelt set ville kunne betale dit minilån tilbage.

Hvad koster et minilån?

Spørgsmålet her kan svares utrolig enkelt. Der er nemlig ikke andre omkostninger end de månedlige renter, når du foretager et minilån hos Bedre Kredit. Andre lånudbydere tager dog også forskellige gebyrer i forbindelse med minilån. Vær derfor opmærksom på, hvor du ender med at søge om dit minilån.

Herunder forsøger vi at uddybe omkostningerne ved et minilån, så det er let for dig at forstå.

Hvad er renterne på minilån?

Renterne på dit minilån udgør det månedlige beløb, som du skal betale for at få lov til at låne penge. Hos Bedre Kredit falder din månedlige rentesats for hver måned. Har du eksempelvis afdraget penge, som du står til at skulle tilbagebetale over to måneder, falder den månedlige rentesats til kun 10% på den anden måned.

Hvis du ønsker at foretage flere lån hos Bedre Kredit, logger du blot ind på din profil, hvorefter du fortsætter i systemet med at betale den månedlige rentesats på 10%. Rentesatsen falder indtil tredje måned. Her nåes minimumssatsen på 7.5%, som man fortsætter på.

Er der gebyr på minilån?

Hos Bedre Kredit er der ingen skjulte gebyrer, når du foretager et minilån. Derved kan du roligt låne penge hos os, uden at skulle bekymre dig om omkostningerne. Det eneste du skal være opmærksom på, er udtræksgebyr på 10% af det beløb du udtrækker samt den månedlige rentesats, som jo bliver lavere og lavere for hver måned du låner penge.

Alle over 19 år kan ansøge om et minilån

Hvem kan søge om et minilån?

Der er nogle bestemte betingelser, du skal leve op til, for at kunne få lov til at låne penge hos Bedre Kredit. Som kunde skal du være fyldt mere end 19 år, have dansk statsborgerskab, CPR-nummer samt bopælsadresse i Danmark. Derudover skal du have et gyldigt NemID, da du skal benytte dette, når du foretager din ansøgning om at tage et minilån.

For at låne penge, må du ikke være registreret i RKI eller kreditregisteret. Som kunde skal du kunne vurderes som værende kreditværdig. Ydermere skal du have et gyldigt dansk telefonnummer, som vi kan kontakte dig på, samt en gyldig e-mailadresse. For at låne penge skal du, som kunde, have en NemKonto, som er registreret i dit eget navn.

Skal jeg stille sikkerhed ved minilån?

Hos Bedre Kredit forlanger vi ikke, at du stiller sikkerhed for dit minlån. Hos os kan du låne op til 10.000 kr. – og vi kræver ingen sikkerhed. At stille sikkerhed vil sige, at du stiller en genstand, som du ejer, til sikkerhed for dit minilån. Det betyder, at dit pengeinstitut har rettighed til at konfiskere den pågældende genstand, hvis det viser sig, at du ikke tilbagebetaler din kredit hos dem.

Ved større banklån kræves det oftest, at der bliver stillet sikkerhed, men det er altså ikke et krav hos Bedre Kredit. Du kan ansøge hurtigt og uden at stille sikkerhed. Dette understreger hvor let og ligetil det er at tage et minilån hos os.

Hvor meget kan jeg låne med et minilån?

Når du foretager et minilån hos Bedre Kredit, kan du låne fra 3.000 op til 10.000 danske kroner. Ud fra en vurdering af hvorvidt du, som kunde, lever op til de betingelser der stilles, kan du på din låneprofil hos Bedre Kredit, hurtigt se dit maksimale kreditbeløb.

Som sagt kan du nemt låne penge af flere omgange hos Bedre Kredit. Dog kan dette først ske, når du har tilbagebetalt kreditten fra dit første lån. Når du har gjort det, kan du frit låne et nyt beløb og oven i købet få en fordelagtig rentesats, der fortsætter med at falde måned efter måned.

Hvor hurtigt skal jeg betale mit minilån tilbage?

Hos Bedre Kredit kan du have din kredit på ubestemt tid. Det er altså op til dig, hvornår du vælger at tilbagebetale pengene, du har lånt. Dog er det en god idé at indbetale mere end hvad renten kommer til at koste dig, hver måned, så du har mindre kredit at afbetale – og hurtigere kan komme ud af din gæld.

Betalingsdatoen for den månedlige ydelse er altid den sidste bankdag i måneden. Det er altså sidste bankdag i måneden, at den månedlige ydelse bør overføres fra din netbank eller via betalingskort på vores hjemmeside. Det er nemmest, hvis du opretter en automatisk overførsel via netbank. Du har mulighed for at følge med i din kredit og afdragsaftale på din profil hos Bedre Kredit.

bedrekredit-logo