13. maj 2019

Lån med NemID

Hos Bedre Kredit sørger vi for, at du føler dig tryg og sikker, når du låner penge hos os. Det tør vi garantere, da du godkender din ansøgning og dermed låner med dit NemID. Herefter går der blot 10 sekunder før, du har pengene på din NemKonto ─ såfremt du godkendes som låntager.

Når du låner med NemID, godkender du også den månedlige rente, som altid vil være at finde ved online lån. Typisk vil en rente være konstant, men hos Bedre Kredit falder denne hver 30. dag, indtil du betaler en minimumsrente på blot 7.5%.

Herefter vil dine udgifter være kontinuerlige, uanset hvor længe du ønsker at være låntager hos os. Tryk på knappen herunder og lån med NemID i dag.

Læs mere her: Ansvarligt lån - Kassekredit - Forbrugslån - Bedste lån

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

  • Lån op til 10.000 kr.
  • Ansøg på 2 minutter
  • Få pengene på blot 10 sekunder
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Fleksibel afbetaling

Anmeldelse af Bedre Kredit

 


"Tak for en god og effektiv behandling af en låneansøgning. Da jeg ejer en andelsbolig og en ejerlejlighed, hvor terminsbetalingen falder i samme måned fire gange om året, er det vigtigt at kunne låne et lille beløb på kort tid, til de daglige indkøb. Det kan jeg hos Bedre kredit."

5 ud af 5 stjerner
Knud Sørensen

Hvad er NemID?

NemID er et nøglekort, som du benytter, når du logger ind på diverse online selvbetjeningssider på nettet. Når man logger ind på en digital platform ved hjælp af NemID, bruger man sit personlige brugernavn, adgangskode og NemID nøglekort (eller den nyere nøgleapp). NemID nøglekortet består af en masse 4-cifrede engangskoder, hvor du bliver bedt om at indtaste en af disse, når du logger ind med NemID.

NemID bruges når du skal logge ind på din netbank, e-boks, borgerservice, netbank eller andre platforme, hvor sikkerheden er ekstra vigtig. Ydermere kan NemID hos nogle udbydere bruges, når du vil optage et lån online. Denne form for login gør din låneproces lettere og mere sikker.

Når du bruger NemID til at låne penge online gennem Bedre Kredit, giver du os adgang til at indhente oplysninger om dig automatisk, så vi kan lave en kreditvurdering med det samme og give øjeblikkeligt svar på din ansøgning.

NemID fungerer også som din digitale underskrift, når du låner penge online. Læs videre herunder, hvor vi uddyber mere om hvordan du hurtigt og enkelt kan foretage et lån med NemID.

Det er nemt og sikkert at låne med NemID

Hvordan kan jeg låne med NemID?

For at låne med NemID hos Bedre Kredit, skal du blot udfylde låneformularen her på siden. Dernæst underskriver du med dit NemID og du får pengene udbetalt med det samme.

Hvem kan låne med NemID?

Først og fremmest er det naturligvis nødvendigt, at du har et NemID, hvis du ønsker at låne penge hos os. Derudover er der nogle generelle regler du, som kunde, skal opfylde for at låne hos Bedre Kredit.

For at kunne låne med NemID hos os skal du være fyldt 19 år, være dansk statsborger og have et CPR-nummer. Derudover skal du have folkeregisteradresse i Danmark og du skal vurderes som værende kreditværdig kunde af Bedre Kredit. Det indebærer, at du eksempelvis ikke er registreret i RKI.

Derudover skal du, som kunde hos Bedre Kredit, have et gyldigt dansk telefonnummer og en e-mailadresse, som du kan kontaktes på for at låne med NemID. Du skal have en NemKonto i et dansk pengeinstitut. Kontoen skal være registreret i dit eget navn. Når du får din låneansøgning accepteret overføres pengene til din NemKonto.

Hvordan får jeg et NemID?

Hvis du endnu ikke har fået anskaffet dig et NemID, så bare rolig. NemID kan nemlig anskaffes lynhurtigt. Hvis du har netbank, vil du automatisk få tilsendt et NemID via posten. Du kan også få et NemID ved at henvende dig på dit lokale borgerservice eller bestille et NemID via hjemmesiden nemid.nu.

Fordelene ved at låne med NemID

At foretage et lån med NemID er utrolig hurtigt og sikkert sammenlignet med de mere traditionelle måder at låne penge på. Du kan foretage dit lån med NemID ved hjælp af din mobil, tablet eller computer ─ uafhængigt af både tid og sted.

Det er sikkert at låne med NemID

For nogle kan det måske virke usikkert, at skulle tage et online lån. Men når du tager et online lån med NemID er sikkerheden lige så høj, som den ville være, når du tager et lån i banken.

Ved hjælp af NemID’s digitale signatur, bekræfter du din identitet, når du foretager dit lån med NemID. Dette sikrer, at din långiver ved, at du er den du udgiver dig for at være, når du ansøger om at låne med NemID.

Når du optager dit lån med NemID, benytter långiveren dit CPR-nummer til at sikre, at du ikke er registreret i RKi eller lignende. Et lån med NemID er både en sikkerhed for dig som kunde og for långiveren som du ønsker at optage et lån hos.

Dit NemID nøglekort er unikt. Når du optager et lån med NemID er du sikret, at ingen uvedkommende tredjepart kan misbruge din identitet. Det er noget af det vigtigste, når det kommer til at låne penge.

NemID bruges på Danmarks største digitale platforme

NemID bruges ikke kun, når du ønsker at låne penge. Flere offentlige institutioner, gør nemlig brug af NemID, som en del af login proceduren på deres selvbetjening. NemID er statsligt anerkendt. Det er din online sikkerhed, når du skal logge på din bankkonto, e-boks, sundhedsprofil og mange andre platforme.

Som låntager kan du være sikker på, at du har valgt en seriøs aktør, hvis långiver udbyder lån med NemID. Når långiveren udbyder lån med NemID, skal de nemlig først godkendes til en aftale med Nets.

Mange mennesker kender allerede til NemID, da de tit og ofte bruger det til i forskellige sammenhænge i deres hverdag. Derfor ved de, samtidigt også, at de kan stole på NemID, når de bruger dette til at låne penge. Långivere der udbyder lån med NemID, skaber dermed også tryghed for deres kunder.

Lån med NemID går hurtigt

En af de største fordele ved at låne med NemID er, at ansøgningsprocessen går lynhurtigt. Lån med NemID er nemlig et af de hurtigste lån på det danske marked. Du får udbetalt dit lån i samme øjeblik som din låneansøgning godkendes.

Ved at tage et lån med NemID undgår du samtidig spildtid. Hvor man førhen var nødsaget til personligt at møde op i banken eller at fremsende låneansøgning ind til banken, kan man spare en del tid ved at optage sit lån med NemID online.

NemID findes som app på telefonen. Hvis du downloader app’en kan du altid, uanset hvor du befinder dig henne, låne med NemID, hvis du har din mobiltelefon ved hånden. Alt du skal gøre er blot at åbne NemID-appen og godkende anmodningen, som sendes til din telefon.

Lån med NemID erstatter papirarbejdet

En mere gammeldags og traditionel måde at låne penge på foregår ved personligt fremmøde i banken eller i form af en låneansøgning, som sendes til banken via post. Et online lån med NemID erstatter derfor papirarbejdet ved de mere traditionelle former for lån. Det er en af de hyppigste årsager til, at flere mennesker foretrækker at tage et online lån med NemID.

Når du låner med NemID behøver du ikke at gå udenfor din dør. I stedet for kan du foretage lånet online på din computer – i dit helt eget tempo. Et lån med NemID kræver nemlig ikke alt det bøvlede papirarbejde, som rigtig mange mennesker er trætte af og synes er besværligt.

Lån med NemID uden dokumentation

Når du foretager et lån med NemID hos Bedre Kredit, skal du ikke bekymre dig om at fremvise dokumentation for dit lån. Vi skal kun se dokumentation for din identitet, og dette sker i form af dit NemID nøglekort/app, som du underskriver med, når du ansøger om et lån.

Når man taler om dokumentation for et lån, indebærer det hvorvidt man, som kunde, skal dokumentere for sine faste, månedlige indtægter. En måde at vise dokumentation på, kan eksempelvis være i form af lønsedler. Dette er ikke et krav, når du låner med NemID hos Bedre Kredit. Vi henter de oplysninger vi har brug for gennem dit login med NemID.

Undskriv dit lån med NemID

Underskriv dit lån med NemID

Når du underskriver dit lån med NemID bliver du bedt om at indtaste dit brugernavn, adgangskode og den 4-cifrede kode, som du finder i dit fysiske NemID nøglekort. Alternativt kan du logge på med NemID-appen på din telefon.

Det smarte ved at underskrive dit lån med NemID er, at det er lynhurtigt og ganske ligetil. De fleste mennesker har nemlig, for det meste, altid deres NemID ved hånden ─ enten i deres pung eller på mobilen. NemID gør det derfor muligt at kunne optage lån på alle tidspunkter af døgnet.

Før NemID var man nødt til at underskrive sin låneansøgning i hånden. Herefter kunne man scanne den ind på computeren og sende den afsted. Man kunne selvfølgelig også møde personligt op i banken og underskrive sin låneaftale der. NemID gør det dog en hel del lettere.

Hvad er digital signatur?

Digital signatur er din elektroniske underskrift på nettet, som du eksempelvis bruger, når du foretager et lån med NemID. Ved at underskrive med NemID kan du automatisk bekræfte din identitet, når du låner penge, uden at skulle finde kuglepennen frem.

Digital signatur med NemID er lige så bindende, som når du sætter din underskrift med pen og blæk. Digital signatur gør det samtidigt muligt for dig at benytte diverse offentlige tjenesters selvbetjening døgnet rundt. Det er mere simpelt at benytte digital signatur, da det erstatter fysiske dokumenter.

Oplysninger du skal udfylde med NemID

Når du logger ind eller underskriver med dit NemID nøglekort skal du udfylde dit brugernavn, som udgør dit CPR-nummer og den adgangskode, som du selv har lavet. Dernæst bliver du bedt om at indtaste den 4-cifrede NemID kode, som du aflæser på dit NemID nøglekort, som du enten har fysisk og/eller som en app på telefonen.

Det er det hele. Du skal ikke udfylde informationer om dig selv og din økonomi i lange baner. Hos Bedre Kredit henter vi automatisk den information, vi har brug for, ind fra det offentlige. Du godkendes til kreditten med det samme, så længe du opfylder vores krav til låntagere.

Hvilke lån kan optages med NemID?

Man kan optage flere forskellige lån ved hjælp af NemID. Det er typisk forbrugslån og minilån, der optages ved hjælp af NemID, fordi det netop er disse former for lån, der oftest behandles over nettet.

Minilån er, en form for lån man kan optage, hvis man eksempelvis står overfor uforudsete udgifter og har brug for at låne et mindre beløb med det samme. Det er derfor super smart at denne form for lån kan søges digitalt ved hjælp af NemID. På denne måde undgår man samtidigt alt papirarbejdet, der ellers havde fulgt med i ansøgningsprocessen.

Hos Bedre Kredit kan du optage et forbrugslån eller et minilån, ved at underskrive med dit NemID og låne fra 3.000 og op til 10.000 kroner af gangen. Vores lån er derfor et populært valg, som mange mennesker gør brug af, når de overvejer at optage et online lån med nemID.

Sådan godkendes lån med NemID

Efter du har udfyldt og underskrevet din låneansøgning ved hjælp af dit NemID, går der blot få sekunder, før du får svar på ansøgningen direkte på din skærm. Hos Bedre Kredit udbetales pengene hele døgnet rundt, hvilket betyder, at du kan forvente pengene på kontoen, blot få sekunder efter at du har foretaget din ansøgning.

Ved hjælp af dit NemID, kan Bedre Kredit bekræfte din identitet og underskrift med det samme. Ydermere indhentes personlige oplysninger, som er relevante for at vurdere dig som kreditværdig låner hos Bedre Kredit.

Kan jeg låne uden at stille sikkerhed?

At stille sikkerhed vil sige, at du stiller en genstand, som du ejer, til sikkerhed for dit lån. Det betyder, at långiveren har rettighed til at konfiskere den pågældende genstand, hvis det viser sig, at du ikke tilbagebetaler din kredit hos dem. Ved større banklån kræves der oftest, at der stilles sikkerhed.

Hos Bedre Kredit kræver vi ikke, at du stiller sikkerhed for dit lån. Du kan derfor foretage et lån helt uden at bekymre dig om, hvorvidt du skal forklare, hvorfor du låner pengene eller hvordan de bruges.

Kan jeg se alle mine lån med NemID?

På din NemID-konto kan du ikke se alle de lån, du har taget ved diverse låneudbydere, da du ikke låner direkte hos NemID. Du skal derfor logge ind hos den pågældende låneudbyder for at se din gæld. Derfor kan det være en god idé at samle dine lån ét eller få steder, så du nemt kan holde styr på dine online lån.

På din låneprofil hos Bedre Kredit kan du altid danne dig et overblik over dine nuværende kreditaftaler og din rente. Ligeledes gør det sig gældende for andre eventuelle låneudbydere, som du kunne have kreditaftaler hos.

bedrekredit-logo

bedrekredit.dk tilbyder ikke længere lån