16. juli 2019

Lynlån

Hos Bedre Kredit tilbyder vi lynlån, hvor du med lynets hast kan låne mellem 3.000-10.000 kr. Det tager kun få minutter at udfylde din låneansøgning og du får svar med det samme. Godkendes du til et lynlån, vil du kunne se pengene på din konto indenfor blot 10 sekunder.

Et lynlån er normalt kendt for høje renter, men det vil vi ændre på. Derfor vil din rente falde hver 30. dag, indtil du kun betaler vores minimumsrente på 7.5%. Et lynlån hos Bedre Kredit bliver altså kun billigere at have med tiden.

Ønsker du at optage et lynlån i dag? Så skal du blot klikke på låneknappen her på siden. Derefter følger du blot processen og Bedre Kredits fire simple trin. Et lynlån er både nemt, sikkert og hurtigt at tage.

Læs mere her: Hurtigt lån - Lån på dagen - Lån på timen - Lån på minuttet

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

 • Lån op til 10.000 kr.
 • Ansøg på 2 minutter
 • Få pengene på blot 10 sekunder
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Fleksibel afbetaling

Anmeldelse af Bedre Kredit


"Tak for en god og effektiv behandling af en låneansøgning. Da jeg ejer en andelsbolig og en ejerlejlighed, hvor terminsbetalingen falder i samme måned fire gange om året, er det vigtigt at kunne låne et lille beløb på kort tid, til de daglige indkøb. Det kan jeg hos Bedre kredit."

5 ud af 5 stjerner
Knud Sørensen

Tænk dig om inden du tager et lynlån

Det er super nemt og tilgængeligt at tage et lynlån hos Bedre Kredit. Et lynlån kræver blot, at du har internetadgang, din NemID ved hånden og at du lever op til vores lånekrav. Det betyder desværre også, at det er nemt at træffe forhastede beslutninger om at optage et lynlån.

Hos Bedre Kredit vil vi altid opfordre til, at du tænker dine muligheder igennem og handler ansvarligt, når du optager et lynlån. Måske har du andre muligheder, såsom at låne fra familie, udskyde et forbrug til næste måned eller helt undvære den ting, som dit lynlån havde til formål at anskaffe dig. Lån kun penge ─ og optag dermed kun et lynlån ─ hvis det er din bedste mulighed.

Læs mere om at tage et ansvarligt lån

Hvorfor optage et lynlån?

Vi har sørget for en lang række fordele for vores kunder, som optager et lynlån. Ofte er et lynlån forbundet med høje renter, som er svære at betale samtidig med, at der afdrages på selve lånet. Optager du et lynlån hos os, vil din rente falde hver 30. dag, indtil din rentesats rammer 7.5%.

Selvom du kun har mulighed for at betale renter de første par måneder, vil du lynhurtigt kunne finde råderum til også at betale af på din lynlån. Der er desuden ingen løbetid på lynlånet og du kan betale af, når du føler at have pengene til det.

Har du på et senere tidspunkt i livet brug for at optage et nyt lynlån, så kan du med fordel benytte os igen. Vores loyalitets-ordning gør nemlig, at vi lader alle tidligere kunde starte på den rentesats, som de betalte slutteligt under sidste låneperiode. Herefter vil renten fortsat falde være 30. dag indtil du rammer minimumssatsen.

Optag et lynlån hos Bedre Kredit

Sådan tager du et lynlån

At optage et lynlån er som sagt både sikkert, nemt og lynhurtigt. Du kan starte din låneproces nu og have din penge på din NemKonto indenfor fem minutter. Der er kun fire simple trin, som du skal gennemgå, for at kunne tage et lynlån hos os.

Processen

  • I låneberegneren indtaster du det kreditbeløb, som du ønsker at låne. Du vil med det samme kunne se dine månedlige renteudgifter samt ÅOP.
  • Indtast din CPR-nummer, RKI status, mailadresse og telefonnummer. Afslut din ansøgning ved at underskrive dit lån med NemID.
  • Find på få minutter ud af, om du indfrier alle krav og dermed godkendes. Du vil herefter kunne se pengene på din konto indenfor 10 sekunder.
  • Betal dit lynlån tilbage løbende og som det passer dig.

Er lynlån for alle?

Vi stiller få krav til vores låntager. Du kan låne uden dokumentation og vi går overordnet set ikke op i, hvad du skal bruge dit lynlån til. De krav vi stiller, skyldes til dels lovgivning og til dels er de til for at sikre dig. Lever du op til disse lånekrav er der eksempelvis meget stor sandsynlighed for, at du vil have mulighed for at betale dit lynlån tilbage, når vi kommer så langt.

Har du nogle spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til os, inden du optager et lynlån? Så kan du muligvis finde svaret på vores FAQ-side. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os og hører nærmere. Du kan ringe på telefon: 78 75 05 03 eller sende os en mail på info@bedrekredit.dk.

bedrekredit-logo