03. juni 2019

Hurtigt lån

Har du brug for et hurtigt lån? Så kan vi hos Bedre Kredit tilbyde dig markedets måske bedste og hurtigste lånetilbud. Du ansøger om et hurtigt lån via din NemID. Godkendes du som låntager, har du pengene på din konto indenfor blot 10 sekunder. Når du låner penge hos os, vil de eneste udgifter ─ foruden selve lånet ─ være udtræksgebyr på 10% samt den månedlige rente. Vi har altså ingen skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser til dig undervejs.

Vi ønsker at give vores kunder en god lånoplevelse, hvor det er lige så hurtigt at betale tilbage, som det er hurtigt at låne. Bedre Kredit har derfor vendt op og ned på kutymen i lånebranchen. Når du tegner en kassekredit hos os, vil din månedlige rente ligge på 12.5%, hvilket rammer under gennemsnittet på markedet. Til gengæld vil din rente falde hver 30. dag indtil denne rammer 7.5%. Du kan desuden være låntager, så længe du ønsker. Vi tilbyder altså både et økonomisk smart og hurtigt lån.

Læs mere her: Online lån - Lån med NemID - Forbrugslån - Bedste lån

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

  • Lån op til 10.000 kr.
  • Ansøg på 2 minutter
  • Få pengene på blot 10 sekunder
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Fleksibel afbetaling

Anmeldelse af Bedre Kredit


"Tak for en god og effektiv behandling af en låneansøgning. Da jeg ejer en andelsbolig og en ejerlejlighed, hvor terminsbetalingen falder i samme måned fire gange om året, er det vigtigt at kunne låne et lille beløb på kort tid, til de daglige indkøb. Det kan jeg hos Bedre kredit."

5 ud af 5 stjerner
Knud Sørensen

Hvad vil det sige at optage et hurtigt lån?

Når du optager et hurtigt lån hos Bedre Kredit indebærer det et lynlån du hurtigt kan ansøge om online. Du kan altså gøre det fra din computer eller hvilken som helst anden digital enhed. Et hurtigt lån betyder, at der kun går 10 sekunder, fra du har sendt din ansøgning til at pengene udbetales til din konto.

Hvad kan et hurtigt lån bruges til?

Mange mennesker benytter sig af et hurtigt lån, når de står overfor uventede udgifter, de ikke havde set komme, og som de ikke har mulighed for at betale med en opsparing eller lignende. Det er ikke alle, der har en opsparing de hurtigt kan trække penge fra eller familie eller venner, de kan låne penge af. Et hurtigt lån på nettet kan derfor være praktisk.

Det er dog ikke kun uforudsigelige udgifter et hurtigt lån kan bruges til at dække. Nogle mennesker vælger også hurtige lån for et godt tilbud og på den måde udskyde betalingen en smule. Andre vil gerne udnytte muligheden for et godt rejsetilbud lige nu og her.

Nogle måneder kan du være ekstra økonomisk presset end andre. Det sker for os alle engang imellem. Det er derfor ikke altid, at det månedlige budget slår til. Nogle mennesker vælger derfor at optage et hurtigt lån, der fungerer som en god løsning, når det for en kort stund står skidt til økonomisk.

Hvad er fordelene ved at tage et hurtigt lån hos Bedre Kredit?

Med et hurtigt lån hos Bedre Kredit, kan du modtage dine penge på blot få minutter. Det betyder, at ansøgningsprocessen forenkles og du kan bruge din tid og energi på andre ting i livet, som er vigtige for dig. At optage et hurtigt lån hos Bedre Kredit er lige så sikkert som at optage et lån i banken. Det er blot meget hurtigere og meget mere enkelt.

Hurtigere end et banklån

Når du optager et hurtigt lån online, går det langt hurtigere, end låner på traditionelt vis i banken.Hos Bedre Kredit erstattes papirarbejdet med digital signatur ved hjælp af NemID og du skal hverken møde personligt op eller stille økonomisk sikkerhed. Hos Bedre Kredit kan du hurtigt tage lånet i hjemlige omgivelser.

Optag et hurtigt lån på få minutter

Et hurtigt lån hos Bedre Kredit kan foretages på blot få minutter. Ansøgningsprocessen foregår således, at du på Bedre Kredits hjemmeside udfylder ansøgningsformularen. Dernæst godkendes din låneansøgning og din kredit udbetales med det samme til din NemKonto, så du frit kan bruge pengene, når du står og mangler dem.

Hurtig godkendelse

Et hurtigt lån hos Bedre Kredit godkendes blot få sekunder efter, at du har ansøgt. Det er en fordel, at du ikke skal vente længe, men i stedet får svar med det samme. Det er samtidig nemt for dig at pengene overføres til din NemKonto indenfor 10 sekunder, så du ikke skal gå og vente med at modtage pengene, hvis du står og skal bruge dem lige nu og her.

Tilbagebetal kreditten når du vil

Bedre Kredit har ladet det være op til dig selv at bestemme, hvornår du vil tilbagebetale din kredit. Det betyder, at du som kunde selv bestemmer, hvor lang tid du vil vente inden du tilbagebetaler din gæld. Det giver dig mere frihed. Bedre Kredit anbefaler dog altid, at du for så vidt muligt tilbagebetaler din kredit så hurtigt du kan, så du kan blive gældfri.

Lån hurtigt hvorend du befinder dig

Et hurtigt lån er fleksibelt

Det der gør et hurtigt lån hos Bedre Kredit virkelig fleksibelt er, at du ikke behøver at tage hensyn til bankens åbningstider. Hos os kan du også låne i weekenden. Derudover behøver du heller ikke tænke over hvor i du befinder dig, når du vil optage et hurtigt lån.

Hurtigt lån uanset hvor du befinder dig

Vil du også helst undgå at skulle hele vejen ned i banken, når du vil låne penge? Du undgår personligt fremmøde og transporttid, hvis du optager et hurtigt lån over nettet. Du kan nemlig optage lånet hjemme i hjemlige, vante omgivelser, så længe du har en eller anden form for digital enhed med forbindelse til internettet.

Hvis du er på ferie hjemmefra, enten i Danmark eller endda i udlandet, kan du stadigvæk optage et hurtigt lån hos Bedre Kredit. Nogle udgifter kan opstå uventet og skal betales hurtigt. Derfor er fordelagtigt at kunne tage lånet, selvom du er på ferie i udlandet. På den måde kan du få råd til mere ferie med det samme.

Hurtigt lån når det passer dig

Din traditionelle banks åbningstider passer måske ikke altid med dine arbejdstider. Det er en frihed ikke at skulle skynde sig ned i banken efter arbejdstid. Derimod kan du sidde hjemme og optage lånet, selv tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Med et hurtigt lån, kan du låne penge uanset hvornår på døgnet, du har brug for at låne.

Når du tager et lån i banken, vil du ikke altid kunne få udbetalt pengene med det samme. Bedre Kredit har dog givet dig mulighed for at kunne få pengene udbetalt til din NemKonto hele døgnet rundt. Det vil altså i princippet sige, at hvis du sidder kl. 3 om natten og optager dit lån på nettet, vil du have pengene på din konto få sekunder efter.

Prisen for et hurtigt lån hos Bedre Kredit

Én af de største fordele ved at optage et hurtigt lån hos Bedre Kredit er, at du ikke bliver ubehageligt overrasket med skjulte gebyrer. Hvor der oftest medfølger en eller anden form for lånegebyr hos andre låneudbydere, er det hos Bedre Kredit ganske gebyrfrit at optage et hurtigt lån. Den eneste omkostning er de månedlige renter som i øvrigt falder hver 30. dag.

Renter der falder de første seks måneder

Bedre Kredit har gjort det utrolig attraktivt for sine kunder at optage et hurtigt lån, da vi tilbyder en rentesats, der falder hver 30. dag i løbet af de første tre måneder. Mange andre låneudbydere har én fast rentesats, som er den samme, uanset hvor lang en periode, du har lånt penge eller uafhængigt af hvor lang tid, du har været kunde hos dem.

Hvis du optager et hurtigt lån hos Bedre Kredit, vil din rente falde hver 30. dag, hvilket betyder, at det bliver billigere for dig at låne penge hos os over tid. Hvis du eksempelvis låner penge over 3 måneder vil din rentesats, i løbet af den første måned, ligge på 12.5%, men falde helt ned til 7.5% i den 3. måned. Det er en utrolig billig og konkurrencedygtig rentesats.

Hvis du fortsætter som kunde hos Bedre Kredit eller tilbagebetaler din kredit over 6 måneder, vil din rentesats falde helt ned til blot 7.5%. Det er den absolut billigste rentesats på hurtige lån, du kan finde inden for den online lånebranche.

Fortsæt som kunde hos Bedre Kredit

Hos Bedre Kredit har vi gjort det attraktivt, for dig, at fortsætte med at låne hos os. Vi har nemlig gjort det muligt for dig at fortsætte i vores lånesystem ‘hvor du slap’. Det betyder, at så snart du er færdig med at tilbagebetale dit nuværende lån, kan du, næste gang du er i pengenød, optage et nyt hurtigt lån med samme rente, som den du havde, da du tilbagebetalte det sidste af dit lån.

Det kan være, at du eksempelvis endte på en rentesats på 10% sidst du tog et hurtigt lån hos os. Når du optager dit nye lån, kan du starte på samme rentesats, og fortsætte i systemet. Det er yderst økonomisk, at du ikke skal til at starte forfra i systemet, når du optager et nyt lån hos Bedre Kredit.

Gode vaner når du optager et hurtigt lån

Der er efterhånden et stort udvalg af online låneudbydere i lånebranchen, som alle tilbyder forskellige låneplaner, rentesatser og gebyrer. Det kan være en god idé for dig som kunde, at søge lidt rundt på nettet for at finde lige netop den låneudbyder der passer bedst til det lån, du har brug for.

Tilbagebetal din kredit

Selvom Bedre Kredit giver dig friheden til selv at bestemme datoen for tilbagebetalingen af din kredit, kan det dog stadig være nyttigt at planlægge tilbagebetalingen. De fleste mennesker får en god følelse, når de har en klar idé om, hvornår de igen er gældfrie.

Kan et lån passe ind i dit budget?

For mange af vores kunder fungerer det rigtig godt at lægge et budget. På den måde kan du få en bedre idé om, hvor meget du reelt set kan tilbagebetale om måneden. Det kan du eksempelvis gøre ved at tage alle dine månedlige udgifter til overvejelse. Skab en realistisk idé om hvor meget, der er til overs hver måned, og hvornår du kan tilbagebetale din gæld.

Skab større økonomisk frirum

Ved at skabe et større økonomisk frirum for dig selv, opnår du en følelse af mere frihed og færre bekymringer, som f.eks om du nu også har råd til at betale en given udgift. Du kan skabe frirum i din økonomi ved at tage stilling til, om du har nogle udgifter, som ikke er nødvendige eller nogle udgifter, som du eventuelt kan skære ned på.

Planlæg forud

Et hurtigt lån på nettet kan være en god løsning, når du lige pludselig står med en regning eller anden form for udgift, som du ikke havde forudset. Selvom det er smart at optage et hurtigt lån anbefales det dog, at du forsøger så vidt muligt at planlægge forud, for at undgå sådanne situationer.

Dette indebærer at du forsøger at regne dit økonomiske budget ud for de kommende måneder. Ved at planlægge forud bliver du bedre til, og mere bevidst om, hvordan du kan lægge penge til side. Dermed lærer du også at blive mere uafhængig af hurtige lån på nettet, og du behøver heller ikke at bekymre dig, om at skulle ud af din gæld igen.

Et hurtigt lån på nettet kan dog være særdeles brugbart og praktisk når du ikke har en opsparing eller et familiemedlem, du kan låne penge af. Især når det handler om udgifter i hverdagen, som det er svære at forudse. Det kan eksempelvis være en punkteret cykel eller en opvaskemaskine, som pludselig går i stykker.

Bliv godkendt til et hurtigt lån

Hvordan bliver jeg godkendt til et hurtigt lån?

Der er nogle generelle regler som du skal opfylde for at få lov til at optage et hurtigt lån hos Bedre Kredit. Blandt andet kræves det, at du er dansk statsborger og at du har et dansk CPR-nummer. Ydermere skal du have en fast folkeregisteradresse i Danmark. Du skal tilmed være fyldt 19 år, for at kunne få lov til at optage et hurtigt lån.

Som kreditværdig kunde hos Bedre Kredit må du ikke være registreret i RKI eller Kreditregisteret. Derudover skal du have et gyldigt nøglekort fra NemID, enten fysisk eller på din telefon, da du skal bruge det til at underskrive din låneaftale med. Pengene udbetales altid til din NemKonto, så derfor skal du også have en NemKonto registreret i dit eget navn.

Du skal have en aktiv e-mailadresse og et telefonnummer som du kan kontaktes på, for at kunne låne penge gennem Bedre Kredit. Derudover må du ikke have hverken navne- eller adressebeskyttelse. Opfylder du ovenstående krav har du mulighed for at låne penge hos Bedre Kredit hurtigt og nemt.

bedrekredit-logo