28. maj 2019

Gratis lån

Hos Bedre Kredit ønsker vi trygge, tilfredse og loyale kunder. Derfor har vi vendt op og ned på lånemarkedet, som vi kender det. Her kan du låne op til 10.000 kr. på blot 10 sekunder. Det gøres ved, at du ansøger via dit NemID. Desværre kan vi ikke tilbyde et gratis lån, men vi kan tilbyde lån med en faldende rente.

Din eneste udgift til dit ellers gratis lån er udtrækgsgebyr på 10%, af det beløb du får udbetalt samt den månedlige rente ─ og den lader vi falde hver måned. Som ny kunde hos os, lyder din rentesats på 12.5%, hvorefter den falder hver 30. dag. Efter blot tre måneder vil du kun skulle betale 7.5% i rentesats. Denne er herefter kontinuerlig.

Vil du optage et næsten gratis lån? Så klik på knappen her på siden. Derefter skal du blot følger de 4 lette trin. Du vælger selv lånebeløbet, men vi anbefaler alle vores kunder, kun at låne hvad de virkelig mangler. Husk at du kan finde os på Trustpilot, hvis du ønsker at se, hvad tidligere kunder skriver om os.

Læs mere her: Bedste lån - Hurtigt lån - Lån penge - Online lån

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

  • Lån op til 10.000 kr.
  • Ansøg på 2 minutter
  • Få pengene på blot 10 sekunder
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Fleksibel afbetaling

Anmeldelse af Bedre Kredit


"Tak for en god og effektiv behandling af en låneansøgning. Da jeg ejer en andelsbolig og en ejerlejlighed, hvor terminsbetalingen falder i samme måned fire gange om året, er det vigtigt at kunne låne et lille beløb på kort tid, til de daglige indkøb. Det kan jeg hos Bedre kredit."

5 ud af 5 stjerner
Knud Sørensen

Hvad indebærer et gratis lån?

Et gratis lån hos Bedre Kredit indebærer, at lånet du optager er gebyrfrit. Der er altså ikke nogle skjulte gebyrer forbundet med at tage et gratis lån hos Bedre Kredit. Et gratis lån er ofte et forbrugslån, hvilket er for alle, som står i en situation, hvor de har brug for at låne penge.

Det er ikke alle mennesker, der har mulighed for at låne penge af deres familie eller venner. Hvis du er en af de heldige, så er det en stor økonomisk fordel. Hvis ikke – så udbyder Bedre Kredit heldigvis et lån, der er ganske gebyrfrit. Det eneste du skal betale er de månedlige, faldende renter, når du optager et gratis lån hos os.

Vi er ikke de eneste låneudbydere på markedet som udbyder gratis lån. Til gengæld er vi de første til at tilbyde en faldende rente. Prislejet på vores renter er tilsvarende vores konkurrenters, men efter tre måneder falder renten til værende 7.5% af dit udestående lån. Du skal desuden være opmærksom på, at mange af de ‘gratis lån’, der udbydes, oftest har en meget kort tilbagebetalingsperiode på eksempelvis 30 dage. Hos os kan du lade dit gratis lån løbe, så længe du ønsker.

Gebyrfrit lån

På det danske lånemarked inkluderer mange lån et eller flere gebyrer. Det kan blive en dyr omgang, hvis man også skal betale for lånegebyrer, når man optager et lån. Den gode nyhed er dog, at du slet ikke skal bekymre dig om, hvorvidt der er gebyrer, når du optager et gratis lån hos Bedre Kredit.

Hos Bedre Kredit tilbyder vi vores kunder god service i form af en tryg og gennemskuelig låneaftale, hvor du ikke skal sætte dig ind i, hvorvidt der forekommer skjulte gebyrer. Det er samtidig en økonomisk fordel for dig at optage et gebyrfrit lån hos Bedre Kredit grundet vores faldende renter.

Faldende renter

Når du tager et lån hos Bedre Kredit kan du glæde dig over, at de månedlige renter falder hver 30. dag, der går. Det betyder at du den første måned betaler 12.5% i renter, men kun 10% i renter den anden måned. Renterne bliver altså billigere for hver måned.

Vores laveste rentesats ligger på 7.5%, hvilket din rente ligger på efter 3 måneder. Herefter vil renteudgiften være konstant. En ekstra bonus er, at hvis du senere beslutter at optage et nyt, gratis lån, så fortsætter i vores system ‘hvor du slap’. Du fortsætter således med at betale den rentesats, som du sluttede på.

Hvem kan tage et gratis lån?

Der er nogle generelle regler du skal leve op til, for at kunne optage et gratis lån hos Bedre Kredit. Du skal blandt andet være fyldt 19 år, have et CPR-nummer og en folkeregisteradresse i Danmark. Derudover skal du have en aktiv e-mailadresse samt et telefonnummer, som du kan kontaktes på. Ydermere forventes det, at du har en bankkonto i form af en NemKonto, i et dansk pengeinstitut. Din NemKonto skal være registreret i dit eget navn. Ved hjælp af NemID ansøger du om dit gratis lån hos Bedre Kredit.

Du skal vurderes som kreditværdig låner, før du kan optage et lån gratis. Når du opgiver dit CPR-nummer til Bedre Kredit, indhenter vi de nødvendige personlige informationer, som vi skal bruge i kreditvurderingen af dig som kunde. Det vil eksempelvis sige, at du ikke må være registreret i RKI eller lignende.

der er mange fordele ved et gratis lån

Fordelene ved at tage et gratis lån

Der er mange fordele forbundet med at optage et gratis lån hos Bedre Kredit. Dit gratis lån kan nemlig søges online, hvilket gør, at du kan søge om dit lån, uanset om du sidder hjemme i sofaen eller om du er på farten. Du kan optage dit gratis lån uafhængigt af hvilken tid på døgnet, det er.

En økonomisk fordel

Når du optager dit gratis lån gennem Bedre Kredit er der ingen skjulte gebyrer forbundet med lånet. Kun de månedlige renter. Hvis der havde været gebyrer forbundet med lånet, så ville du ende med at skulle betale langt mere, end du skal, når lånet er gebyrfrit. Det kan derfor være en økonomisk fordel for dig at optage et gratis lån hos Bedre Kredit.

Et gratis lån er hurtigt

Et gratis lån hos Bedre Kredit er også et meget hurtigt lån. Det tager ikke mere end få sekunder at ansøge om. Der går ikke lang tid fra, at du har ansøgt om dit lån til, at dit lån bliver godkendt og pengene tikker ind på kontoen. Hos Bedre Kredit udbetaler vi i øvrigt penge hele døgnet rundt. Dermed undgår du den unødvendige ventetid, der kan være hos andre långivere.

Et gratis lån er sikkert

Et gratis lån hos Bedre Kredit er en meget sikker måde at låne penge på. Det er det blandt andet fordi vi benytter NemID som din personlige underskrift for lånet. På denne måde kan ingen uvedkommende tredjeparter få adgang til dine personlige informationer. Det er en medvirkende faktor til, at mange af vores kunder føler sig trygge ved at optage et gratis lån hos os.

Hvordan optager jeg et gratis lån hos Bedre Kredit?

Det er overraskende nemt og simpelt at optage et gratis lån hos Bedre Kredit. Det eneste du skal gøre er blot at udfylde ansøgningsformularen på vores hjemmeside. Herefter godkendes din ansøgning og derfra går der ikke mange sekunder før, pengene går ind på din konto. Vi udbetaler penge hele døgnet rundt, så du hurtigt modtager dit gratis lån.

Hvad kan jeg låne til med et gratis lån?

De fleste optager et gratis lån hos Bedre Kredit når de har en eller anden form for udgift, som de, af en eller anden økonomisk årsag, ikke kan dække. Årsagerne varierer, men lånet kan eksempelvis skyldes en uventet mekanikerregning, udgifter til studiebøger eller noget helt tredje.

Gratis lån til uforudsete udgifter

Det kan ske for alle og enhver, at cykeldækket lige pludselig punkterer, eller at du får en regning, som du ikke havde set komme. Måske begynder du på et nyt studie, som betyder, at du skal anskaffe dig nye, dyre studiebøger til semesterstart. I en sådan situation kan et gratis lån hos Bedre Kredit fungere som en god, midlertidig løsning.

Gratis lån til sidst på måneden

Det er ikke altid nemt at få budgettet til at gå op sidst på måneden ─ også selvom man ihærdigt har forsøgt at planlægge sit månedlige budget. Det kan ske for enhver. En ekstra udgift sidst på måneden, som eksempelvis tandlægeregningen, kan også hurtigt vælte budgettet. Det kan derfor nogle gange være nødvendigt at skulle optage et gratis lån.

Gode råd i forbindelse med at tage et gratis lån

Det er de færreste som bryder sig om at sidde i gæld. Selvom det er en utrolig befriende følelse at låne penge og løse sit økonomiske problem på denne måde, så må man ikke glemme, at selv gratis lån er midlertidigt og stadigvæk skal betales tilbage.

Hvis du har svært ved at skabe overblik over, hvordan du skal kunne nå at tilbagebetale din kredit, så kommer vi med nogle gode råd og tips til dig, som kan hjælpe dig med hurtigere at blive gældfri.

Planlæg din tilbagebetaling

Det kan hurtigt komme til at virke uoverskueligt at skulle tilbagebetale sin kredit. For ikke at miste modet, kan det være en god idé at lægge en tilbagebetalingsplan for sig selv. Ved hjælp af en tilbagebetalingsplan gør du det nemt og overskueligt for dig selv, hvornår du regner med at kunne betale din kredit tilbage.

Når du lægger en tilbagebetalingsplan kan du med fordel prøve at forudse, hvilke månedlige udgifter du kommer til at have og tage højde for disse i dit budget. Din tilbagebetalingsplan lægger du ud fra dit budget. Det er vigtigt at forsøge at være så realistisk som overhovedet muligt, når du lægger din tilbagebetalingsplan, også selvom du gerne vil være gældfri hurtigt..

Skab luft i økonomien

For at skabe luft i din økonomi kan det være en god idé at lægge et budget, hvor der sættes lidt ekstra penge af til eventuelle uventede udgifter. Ved at skabe et luft i økonomien, hjælper det dig samtidig også med bedre at kunne håndtere uforudsigelige økonomiske udgifter.

Et økonomisk råderum medvirker samtidig også, at du kan prioritere, hvad du vil sætte lidt ekstra penge af til. Det kan eksempelvis være, at fitness er vigtigt for dig eller en biograf tur med vennerne. Husk at et gratis lån ikke må være en erstatning for, at du aktivt skaber luft i din økonomi.

Vælg den rigtige låneudbyder

Langt de fleste mennesker vil formentlig få brug for at optage et lån på et eller andet tidspunkt i deres liv. Uanset hvad man skal låne penge til, er det vigtigt, at man finder den rigtige låneudbyder. Der er efterhånden et rigtig stort udbud af låneudbydere på markedet, og man kan hurtigt blive meget forvirret, når man sammenligner dem på kryds og tværs.

Nogle låneudbydere tilbyder faste, høje månedlige renter, men lave gebyrer. Andre låneudbydere tilbyder et højt gebyr i forbindelse med lånet, men lave renter. Der kan være stor forskel på hvad de forskellige låneudbydere tilbyder i forhold til omkostningerne og låneaftalen.

Ligesom der findes online portaler, hvor du kan sammenligne hoteller og fly, flyttefirmaer eller elektronik, findes der også online portaler, hvor du kan sammenligne låneaftaler samt omkostninger, der udbydes af de forskellige låneudbydere, herunder gratis lån.
Tag et gratis lån på farten

Hvor er det en god idé at tage et gratis lån?

Generelt kan man sige, at mange af de låneudbydere, der udbyder et gratis lån oftest kun tilbyder gratis lån til førstegangslånere. Det betyder, at der oftest både vil være gebyr og renter inkluderet, hvis du derefter beslutter dig for at låne hos den pågældende låneudbyder igen.

Løbetiden er desuden oftest utrolig kort. Det vil sige, at du tit er nødsaget til at skulle tilbagebetale din kredit inden for eksempelvis 15 til 30 dage. Det er ikke meget tid at betale tilbage på, og det er derfor vigtigt, at du ikke låner for meget, så du ender med at få endnu større økonomisk udgift. Det kan nemlig hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Man kan argumentere for, at et gratis lån med kort løbetid uden renter og gebyrer er det bedste lån for dig, der ønsker at låne et mindre beløb i meget kort tid. Det er nemlig mere realistisk, at du kan nå at betale et mindre beløb tilbage, inden for den korte tilbagebetalingsperiode.

Hos Bedre Kredit bestemmer du selv, hvornår du vil tilbagebetale din kredit. Det giver dig ro i sindet og mindre stress forbundet med tilbagebetalingen af dit lån. Det er dog en god idé, for så vidt muligt, at betale din kredit tilbage når du kan, således at du ikke skal betale flere månedlige renter, end nødvendigt.

Hvorfor udbydes gratis lån hos så mange låneudbydere?

Det kan måske virke forvirrende, at flere og flere låneudbydere tilbyder deres kunder gratis lån, første gang de låner penge hos dem. Idéen med dette er dog, at mange låneudbydere håber på, at flere af deres førstegangslånere vender tilbage og tager et lån igen. Næste gang indebærer lånet omkostninger i form af både gebyrer og renter.

Mange låneudbydere, der udbyder gratis lån uden hverken gebyrer eller renter til førstegangskunder, bruger altså gratis lån som en markedsføringsstrategi. De satser på tilbagevendende kunder.

Hos Bedre Kredit har vi valgt at tilbyde en sikker, nem og fair aftale til vores kunder. Vi tilbyder ikke et lån der er 100% gratis, men et lån uden skjulte gebyrer. Derudover tilbyder vi fordelagtige renter, der falder hver måned. På denne måde skaber vi tryghed og gennemskuelighed for dig. Samtidig stiger sandsynligheden for, at du får betalt din kredit tilbage.

 

bedrekredit-logo