01. august 2019

Lån til køkken

Hos Bedre Kredit kan vi hjælpe dig med de små lån til køkken. På blot få minutter kan du hurtigt, sikkert og nemt låne mellem 3.000-10.000 kr. Pengene bliver udbetalt til din NemKonto maks 10 sekunder efter, du er blevet godkendt til at låne til køkken gennem os.

Vi har ingen skjulte renter eller gebyrer. De eneste udgifter forbundet med dit lån til køkken er udtrækgsgebyr på 10% og den månedlige rente ─ og den lader vi falde hver 30. dag. Det betyder, at efter blot tre måneder som låntager hos os, betaler du vores minimumsrente på 7.5%. Billigere bliver det ikke at låne til køkken.

Læs mere her: Lån penge - Online lån - Forbrugslån - Lån til renovering

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

 • Lån op til 10.000 kr.
 • Ansøg på 2 minutter
 • Få pengene på blot 10 sekunder
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Fleksibel afbetaling

Anmeldelse af Bedre Kredit

 


"Tak for en god og effektiv behandling af en låneansøgning. Da jeg ejer en andelsbolig og en ejerlejlighed, hvor terminsbetalingen falder i samme måned fire gange om året, er det vigtigt at kunne låne et lille beløb på kort tid, til de daglige indkøb. Det kan jeg hos Bedre kredit."

5 ud af 5 stjerner
Knud Sørensen

Lån til køkken med omtanke

Når du låner til køkken eller til ethvert andet formål, er det vigtigt at man gør det med omtanke. Vi anbefaler derfor altid, at du udarbejder en tilbagebetalingsplan, inden du ansøger om et lån til køkken. Således kan du sikre dig, at du låner ansvarligt og samtidig skaber det et overblik over, hvornår du igen kan være gældfri.

Sådan kan du bruge et lån til køkken

Når du låner til køkken gennem Bedre Kredit, kan du låne mellem 500-10.000 kr. Beløb i den størrelse kan sjældent dække udgifterne til et nyt køkken. Derfor er et lån til køkken hos os nærmere tiltænkt små reparationer, nye hårde hvidevarer og udskiftning af dele af køkkenet

Nye hårde hvidevarer

Det kan være problematisk hvis et køkkenelement, som bruges dagligt, pludselig går i stykker. Hvis eksempelvis din ovn, køleskab eller opvaskemaskine står af, vil du formentlig gerne være i stand til at kunne udskifte disse elementer med det samme. Dette er muligt med et lån til hårde hvidevarer.

Udskiftning af køkkendele

Får du lavet et ordentligt hak i køkkenlågen, går bordpladen i forrådnelse eller ønsker du blot at opdaterer køkkenet med nye greb, så er det alt sammen noget, som et lån til køkken kan dække. Du er sådan set selv herre over, hvad et lån til køkken skal kunne bruges til, så længe beløbet ikke rækker ud over den maksimale grænse på 10.000 kr.

Reperationer

Uanset hvilken type reparationer, du har brug for at få foretaget i køkkenet, så kan vores lån til køkken bidrage til dette. Hvis der eksempelvis springer et vandrør i køkkenet og du ikke har råd til en VVS’er, så kan vi på få minutter sørge for, at du har råderum til at udbedre skaden. Mange skader bliver kun dyrere at udbedre hvis man lader dem stå til.

Lån penge til køkken

Sådan låner du til køkken

At låne til køkken gennem Bedre Kredit er ganske nemt. På ganske få minutter kan du klikke dig igennem proceduren for at ansøge om et lån. Godkendes du som låntager, vil du på under 10 sekunder have pengene stående til brug på din NemKonto. For at du kan ansøge om lån til køkken skal du blot have internetadgang og have dit NemID eller din Nøgleapp på dig.

Låneprocessen

Bedre Kredits låneproces består af fire lette trin:

 • Gå til låneberegneren og indtast hvor mange penge, du ønsker at låne
 • Indtast de fornødne personoplysninger
 • Underskriv dit lån til køkken med dit NemID
 • Modtag svar på din ansøgningen indenfor få minutter, hvorefter du modtager pengene på din NemKonto på, såfremt du godkendes.

Hvem kan låne til køkken?

Langt de fleste kan låne til køkken hos os. Vi behøver ingen dokumentation for at udstede lån til dig og vores aldersgrænse kræver blot, at du er fyldt 19 år. Vi har dog et par få krav, som vi forventer, at du som låntager lever op til. Når du vil låne til køkken skal du;

 • være fyldt 19 år
 • ikke stå registreret i RKI
 • være dansk statsborger med CPR-nummer
 • have en dansk folkeregisteradresse
 • have et gyldigt NemID
 • have en dansk NemKonto i eget navn
 • have en aktiv e-mail adresse
 • have et dansk telefonnummer i eget navn
 • ikke være under navne- eller adressebeskyttelse
 • vurderes kreditværdig af Bedre Kredit

Er lån til køkken sikkert?

Et lån til køkken gennem Bedre Kredit er 100% sikkert at optage. Det er blandt andet med henblik på din sikkerhed, at kunder kun kan optage lån til køkken ved at underskrive sin ansøgning med NemID. Har du nogle spørgsmål til eksempelvis vores sikkerhedsprocedure, så er du velkommen til at ringe til os på: 78 75 05 03. Alternativt kan du sende os en mail på info@bedrekredit.dk.

bedrekredit-logo