04. juli 2019

Forbrugslån

Hos Bedre Kredit kan du nemt, hurtigt og sikkert optage et forbrugslån. Du styrer helt selv, hvad forbrugslånet skal gå til, da vi mener, at du som låntager er bedst i stand til at anskue om dit forbrugslån er et ansvarligt lån. Vi har dog valgt at sænke dine renter hver 30. dag, i håb om at gøre det nemmere for dig at tilbagebetale dit lån igen.

Du kan optage et forbrugslån på op til 10.000 kr. på blot 10 sekunder. Det gør du ved at godkende ansøgningen af dit lån med NemID, hvorefter pengene sættes ind på din Nemkonto med det samme ─ såfremt at du godkendes som låntager. Gør som mange andre kunder og lån til hvad du mangler i dag. Klik blot på knappen her på siden og følg de fire lette trin.

Læs mere her: Lån penge - Mangler penge - Bedste lån - Internetlån

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

 • Lån op til 10.000 kr.
 • Ansøg på 2 minutter
 • Få pengene på blot 10 sekunder
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Fleksibel afbetaling

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et lån som optages til almindeligt forbrug, i modsætning til fx et bolig- eller billån. Forbrugslånet er et pengebeløb, som for en periode udlånes af en låneudbyder til en privatperson mod betaling af renter og eventuelt gebyrer. Hos Bedre Kredit er lånet gratis at oprette og vi sænker tilmed vores renter hver 30. dag.

Ordet forbrug dækker også over en række andre forskellige lån til forbrug, f.eks. minilån, online lån og hurtigt lån. Forbrugslån> er også tæt forbundet med kassekredit og privatlån.

I dag optages langt de fleste forbrugslån online gennem godkendte lånudbydere såsom Bedre Kredit. Du kan også gå i banken og få et forbrugslån. Det indbefatter dog ofte en noget mere kompliceret låneproces, end den vi eksempelvis tilbyder hos Bedre Kredit.

Sådan ansøger du om forbrugslån online

Der er nemt at ansøge online om et forbrugslån. Hos Bedre Kredit kan du sende din ansøgning afsted på under 3 minutter – og du får svar med det samme! Godkendes din ansøgning vil du modtage pengene på din konto inden for blot 10 sekunder. Nemmere og hurtigere bliver det ikke.

Sådan gør du:

 • Vælg det ønskede beløb til forbrugslån
 • Indtast dine informationer
 • Få svar på din ansøgning med det samme
 • Modtag pengene på din konto indenfor 10 sekunder
 • Billigt forbrugslån

  Det er din tid værd at undersøge de lånetilbud, der udbydes af lånebranchen. Nogle forbrugslån kan nemlig være forholdsvist dyre at optage. Det vil sige, at renterne eksempelvis er høje og at der samtidig er et gebyr forbundet med forbrugslånet.

  Et forbrugslån gennem Bedre Kredit er et billigt valg af lån for dig, da renterne falder hver 30. dag. Allerede på tredje måned er rentesatsen yderst konkurrencedygtig og på 6. måned har du den absolut billigste rente på det online lånemarked.

  Tag et forbrugslån når økonomien strammer

  Forbrugslån når økonomien strammer

  Der er perioder i livet, hvor vores økonomiske råderum ikke er så stort, og det kan være svært at lægge penge til side til opsparing og uforudsete udgifter. Er der dumpet en uforudset regning ind ad døren, skal studiebøgerne betales her og nu eller har budgettet blot ikke holdt som planlagt? Så kan et forbrugslån være din bedste mulighed.

  Forbrugslån til uforudsete udgifter

  Udgifter til en punkteret cykel, en stjålet mobiltelefon, en ødelagt computer eller en ekstra dyr varmeregning kan komme ud af det blå, og når man mindst venter det. Hvis økonomien i forvejen er stram, kan det være nødvendigt at ansøge om et forbrugslån.

  Ofte er de uforudsete udgifter nemlig udgifter man ikke kan undgå at betale. Hvis mobilen går i stykker, kan man ikke kommunikere med arbejdspladsen. Hvis computeren ikke virker kan man ikke få lavet afleveringerne til studiet. Hvis cyklen er punkteret, skal man bruge endnu flere penge på offentlig transport.

  Ubetalte regninger bliver hurtigt dyrere. Der går ikke længe før, der kommer rykkergebyr og renter på. I værste tilfælde bliver der lukket for varmen, internettet eller vandet. I disse tilfælde kan det være nødvendigt at tage et forbrugslån indtil man får en bedre pengestrøm igen

  Forbrugslån til flytning

  Står du og skal til at flytte? Så er du nok blevet overrasket over, hvor dyrt det er. Der er både udgifter til depositum, forudbetalt husleje, transport af møbler, køb af nye møbler, maling, oprettelse af TV- og internetforbindelse, og listen fortsætter.

  Det er mange penge at skulle afsætte på én og samme måned, og derfor er det ikke sikkert at opsparing rækker. Mange danskere vælger i forbindelse med en flytning at tage et forbrugslån. Og det kan der faktisk være flere fordele ved.

  Hvis du for eksempel har taget fri til at flytte, kan du lige så godt få ordnet det hele med det samme. Køb alle dine nye møbler, gryder, dekorationer og alt elektronisk udstyr. Så skal du ikke blive ved med at tænke på det i flere måneder bagefter, og du kan komme hurtigt videre med dig¨t liv, dit arbejde, din jobsøgning eller dine studier.

  Forbrugslån til nye møbler

  Nye møbler er dyre, og måske har du ikke pengene til at købe dem lige nu og her. Så hvad gør du så, når det er lige nu og her, du har brug for dem? I den ideelle verden havde du sparet op. Men i den virkelige verden er dette desværre ikke altid muligt.

  Nogle butikker tilbyder at købe møbler på afbetaling, men det er ikke altid en særlig rentabel lånemulighed. Derfor vælger mange at tage et forbrugslån til at købe nye eller brugte møbler til deres lejlighed.

  Forbrugslån online er nemme at tage, du kan faktisk få et forbrugslån over mobiltelefonen, mens du står nede i møbelforretningen. Det tager kun få minutter at ansøge, og forbrugslånet går ind på din konto efter 10 sekunder.

  Forbrugslån til istandsættelse

  Istandsættelse af din bolig kan være nødvendigt, når du skal flytte ud af din lejlighed, eller hvis noget går i stykker og din udlejer ikke dækker udgifterne. Det kan hurtigt blive til lidt flere penge, end du måske regnede med.

  Derfor vælger mange at tage et forbrugslån i forbindelse med en istandsættelse af boligen. Maling, håndværkere, udstyr – det løber alt sammen op. Med et forbrugslån, kan du betale regningen med det samme og få istandsættelsen ud af verden.

  I de efterfølgende måneder betales forbrugslånet tilbage. Hos Bedre Kredit kan du vælge at tilbagebetale så meget som du vil ad gangen – og så ofte som du vil. Er det således ikke realistisk at betale tilbage i måned nr. to, betaler du kun renterne af forbrugslånet.

  Forbrugslån til elektronik

  Er din bærbar computer eller tablet gået i udu og har du akut brug for en ny? Måske er du blot faldet over det fjernsyn, du altid havde tænkt dig og som passer perfekt til din lejlighed. Det er ærgerligt, hvis du ikke har mulighed for at slå til, når det perfekte tilbud dukker op.

  Mange af os må nok indrømme, at vi er blevet afhængige af teknologien. Det kan være svært at undvære vores mobiltelefon eller computer. Et forbrugslån kan være en løsning, hvis din smartphone en dag går i stykker.

  Med et forbrugslån kan du optage et lån og modtage pengene hurtigt, så du netop ikke behøver at miste chancen for det perfekte tilbud. Samtidig kan et lån også være en god nødløsning når en af dine elektroniske apparater går i stykker.

  Forbrugslån til rejser

  Det er blevet populært at rejse og flere og flere mennesker prioriterer en rejse langt højere end mange andre ting i deres liv. Nogle foretrækker eksempelvis at have penge og dermed friheden til at rejse. Andre prioriterer måske materielle ting højere.

  For nogle mennesker er rejser vigtige for at lade deres mentale energi op til hverdagen. Derfor kan penge til en rejse være lige så vigtig for nogle mennesker, som en ny computer eller et nyt stykke tøj kan være for andre.

  Afhængigt af hvor du vil hen, kan der være begrænsning på antallet af sæder i den periode, du har mulighed for at rejse. Dukker der et godt rejsetilbud op på et tidspunkt, du ikke kan betale for det, kan du dog stadig reservere og finansiere din plads med et forbrugslån hos Bedre Kredit.

  Hvad koster et forbrugslån hos Bedre Kredit

  Hos mange online låneudbydere på markedet er der ofte et gebyr forbundet med lån. Som kunde hos Bedre Kredit får du dog et gebyrfrit lån, når du optager et forbrugslån. Det betyder, at du som kunde ikke skal bekymre dig om at undersøge eventuelle skjulte gebyrer.

  Bedre Kredit tilbyder, som nogle af de få i den online lånebranche, faldende renter hver 30 dag. Det betyder, at det bliver billigere at tilbagebetale kreditten som tiden går. I tredje måned vil den månedlige rentesats falde til blot 12,5%, hvor den i sjette måned vil falde til bare 5%, hvilket er den absolut billigste rentesats på lånemarkedet overhovedet.

  Fortsæt som kunde i systemet

  Har du allerede været kunde hos Bedre Kredit, optaget et lån online og er færdig med at tilbagebetale din kredit? Så kan du naturligvis stadig optage et nyt lån hos os. Hos Bedre Kredit er derendda den fordel at du kan fortsætte som kunde i systemet, uden at “begynde forfra” og dermed starte med den høje rentesats.

  Hvis du endte med at betale en rentesats på 10% sidst du optog et lån hos os, så kan du ånde lettet op. Du skal ikke starte forfra og betale de 20% i renter endnu engang. Du kan blot fortsætte med 10% som rentesats, og nyde godt af, at den månedlige rente for dit nye forbrugslån bliver ved med at falde til og med de 5%, som udgør den laveste rentesats.
  Dette er vigtigt at vide om forbrugslån

  Hvem kan låne til forbrug?

  Når du optager et forbrugslån gennem Bedre Kredit må du ikke være registreret i RKI eller kreditregisteret. Bedre kredit skal vurdere dig som værende kreditværdig kunde og dette gør vi blandt andet ved at indhente relevante personlige informationer om dig via. Dit CPR-nummer. Disse oplysninger bliver selvfølgelig holdt sikkert og fortroligt.

  Derudover skal du være dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse. Du skal have en gyldig e-mail og telefonnummer, som du kan kontaktes på. Der stilles desuden krav til at du er fyldt 19 år, har en NemKonto registreret i eget navn. Ydermere stilles der krav til, at du ikke må have hverken navne - eller adressebeskyttelse når du låner gennem Bedre Kredit.

  Det skal du vide om forbrugslån

  Den finansielle verden kan være uoverskuelig, og det kan være svært at finde rundt i alle begreberne. Derfor har vi lavet denne sektion med den vigtigste information om forbrugslån, så du kan tage et informeret valg om forbrugslån.

  Omkostninger ved et forbrugslån

  Et forbrugslån er ikke gratis, og der vil for det meste altid være renter og gebyrer forbundet med at tage et forbrugslån. Renter regnes i procent og betales normalvis hver måned. Gebyrer derimod kan variere. Hos Bedre Kredit betaler du kun renter. Vi har valgt ikke at opkræve gebyrer, for på den måde at gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt.

  Hovedstolen: Så meget kan du låne

  Hos Bedre Kredit kan du låne helt op til 10.000 kroner ad gangen. Det er et stort beløb at låne online og et beløb der kan dække mange forskellige former for udgifter. Det er dog vigtigt at minde sig selv om, at desto højere forbrugslånet er, desto længere tid, vil det også tage at tilbagebetale lånet.

  Løbetid: Så lang tid kan du låne

  Bedre Kredit har givet deres kunder friheden til selv at vælge over hvor lang tid de har lyst til at tilbagebetale pengene. Det medfører en større ansvarsfølelse og muligvis også mere motivation i forhold til at tilbagebetale kreditten.

  Forbrugslån med NemID

  Du kan optage dit forbrugslån ved hjælp af dit NemID. NemID fungerer som din digitale signatur på nettet og er statslig anerkendt. NemID bruges desuden på mange andre online selvbetjenings platforme på nettet. Når du optager dit lån med NemID, kan du benytte dit fysiske NemID nøglekort eller NemID som app på din smartphone.

  Hvor kan jeg optage et forbrugslån?

  Et forbrugslån kan både optages i banken og på nettet. Hvis det skal gå hurtigt og være nemt for dig er et online forbrugslån dog den bedste løsning. Du ansøger blot ved at udfylde ansøgningsformularen her på vores hjemmeside. Pengene udbetales døgnet rundt. Der går altså kun få sekunder fra at du ansøger om dit forbrugslån til at pengene står på din konto.

bedrekredit-logo