28. maj 2019

Bedste lån

Hos Bedre Kredit tilbyder vi markedets måske bedste lån. På bare 10 sekunder kan du låne op til 10.000 kr. ─ nemt, hurtigt og sikkert. Du ansøger om lånet ved hjælp af dit personlige NemID og du bestemmer helt selv beløbet. Vi anbefaler alle vores kunder at overveje nødvendigheden i et lån, men vi tror på, at du ved, hvad det bedste lån er for dig. Derfor blander vi os ikke i, hvad du låner til.

Du er i trygge hænder hos os og vi gør ydermere hvad vi kan for at hjælpe dig med tilbagebetalingen af lånet. Derfor lader vi renten falde hver 30. Dag, indtil du efter blot 3 måneder når vores minimumsrente på blot 7.5%. Det bedste ved vores lån er dog, at vender du tilbage som kunde senere hen, modtager du den rentesats, som du sidst betalte til os.

Der er super nemt at optage markedets nok bedste lån her hos Bedre Kredit. Klik blot på knappen herunder og følg de fire lette trin i processen. Du er også velkommen til at tjekke vores Trustpilot, hvor andre kunder har beskrevet deres oplevelse med os.

Læs mere her: Online lån - Kassekredit - Gratis lån - Mangler penge

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

  • Lån op til 10.000 kr.
  • Ansøg på 2 minutter
  • Få pengene på blot 10 sekunder
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Fleksibel afbetaling

Anmeldelse af Bedre Kredit


"Tak for en god og effektiv behandling af en låneansøgning. Da jeg ejer en andelsbolig og en ejerlejlighed, hvor terminsbetalingen falder i samme måned fire gange om året, er det vigtigt at kunne låne et lille beløb på kort tid, til de daglige indkøb. Det kan jeg hos Bedre kredit."

5 ud af 5 stjerner
Knud Sørensen

Sådan søger du om det bedste lån

Når du ønsker at optage et lån hos Bedre Kredit, kan du gøre det hjemme fra sofaen, eller når du er på farten. Det eneste du skal gøre er at udfylde ansøgningsformularen på vores hjemmeside. At søge om at optage det bedste lån hos Bedre Kredit er derfor en let tilgængelig måde at låne penge på.

Mange mennesker synes, at det er en stor fordel, at de kan låne penge lige hvor det passer dem. For nogle er det mere komfortabelt at gøre det hjemmefra, hvor man har god tid og samtidig også ro til at overveje, hvorvidt det er den bedste løsning at låne penge online.

Hvis du tager et lån i banken, kan du komme til at vente længe på at få svar på din låneansøgning. Hos Bedre Kredit kan du dog forvente at få pengene udbetalt blot få sekunder efter din låneansøgning godkendes. Vi udbetaler lån hele døgnet rundt. Du har derfor pengene på kontoen inden for 10 sekunder efter, at du har udfyldt låneansøgningen til vores bedste lån.

Hvad definerer det bedste lån?

Det bedste lån omfatter, at du får den bedste låneaftale for pengene. Det betyder lave renter og få gebyrer: Det er hurtigt, sikkert og enkelt. Vi kan alle foretrække noget forskelligt, når vi leder efter det bedste lån for os. Der er dog alligevel præferencer, der går igen.

Det er en god idé, at du forholder dig kritisk over for de låneaftaler, der udbydes på nettet, og ikke blot vælge det første og bedste lån. For at hjælpe dig med at finde frem til det bedste lån for dig, vil vi fremhæve nogle ting, som du bør kigge efter, når du skal vælge långiver.

Hvad er formålet?

Først skal du overveje formålet med dit lån. Det bedste lån i én situation er ikke nødvendigvis altid den optimale løsning. For eksempel, er det bedste lån til køb af bolig ikke et forbrugslån. Boligejere får ofte deres køb finansieret gennem et realkreditlån.

Ligeledes kan du hos online udbydere som Bedre Kredit ofte kun låne et begrænset beløb, hvilket også kaldes for et minilån. Hos os kan du eksempelvis låne op til 10.000. Bedre Kredits produkt er altså kun det bedste lån for de, som har et mindre, akut behov for penge på kontoen.

Har du til gengæld brug for et hurtigt lån til en nødsituation eller til at finansiere noget, hvor du har brug for pengene lige nu og her, er et realkreditlån ikke en god løsning. Så er det både bedre og nemmere at finde det bedste lån online, hvor du hurtigt og nemt kan få pengene på din konto.

Bedre Kredit tilbyder et af markedets bedste lån. Vores kunder låner typisk penge til en eller anden form for forbrug. Det kan indebære et lån til studiebøger, et lån til indskud eller et lån til en rejse.

Online lån uden at stille sikkerhed

Nogle gange kan der opstå uforudsete udgifter i hverdagen. Ikke alle har en opsparing med et beløb, der kan dække den pågældende udgift. Oftest skal de uforudsete udgifter betales med det samme. I disse situationer er det bedste lån et, som er lynhurtigt at låne til og hvor processen tilmed er komfortabel.

Når du skal bruge penge hurtigt, er det en god idé at kigge efter en långiver, der ikke kræver, at du stiller sikkerhed for dit lån. Det betyder, at du ikke skal igennem en længere proces. At stille sikkerhed vil nemlig sige, at du juridisk overgiver retten til en værdifuld genstand, f.eks. et hus eller en bil, hvis du ikke kan tilbagebetale dit lån.

Hos Bedre Kredit kræver vi ikke, at du stiller sikkerhed for dit lån. Du kan optage det bedste lån for dig online – når som helst og hvor som helst. Du skal bare have en computer, smartphone eller tablet med internetforbindelse.

Sådan finder du det bedste lån

Hvordan finder jeg det bedste lån?

Alle kan få brug for at optage et lån på et eller andet tidspunkt i livet. Der er utrolig mange låneudbydere i den finansielle verden. Alle de forskellige tilbud på låneaftaler har hver deres fordele og ulemper. Du kan nemt blive helt rundforvirret. Der er dog nogle guidelines, som du kan holde dig til, hvis du vil finde frem til hvilket, der er det bedste lån for dig.

Alt afhængigt af hvorvidt du ønsker at optage et minilån eller et forbrugslån kan det være en god idé at kigge efter hvilke gebyrer, der tilbydes hos de forskellige långivere. Det mest økonomisk fordelagtige for dig er ligeledes at vurdere, hvor dyre renterne er, når du skal finde frem til det bedste lån. Hos Bedre Kredit er det bedste lån blot med udtræksgebyr, hvor renterne falder hver 30. dag, indtil du når 7.5% om måneden.

Inden for den finansielle verden findes der online portaler, hvor forskellige låneudbydere og lånetilbud sammenlignes. Det er ligesom online portaler, der sammenligner de bedste hotel- og flytilbud – bare til at finde det bedste lån. Disse kan fungere som en god oversigt over hvilke forskellige lånefirmaer, der er på markedet og hvad de hver især tilbyder.

Billigt lån

Det er let at forstå, hvorfor de fleste mennesker søger den billigste låneaftale på markedet. En billig låneaftale betyder at både renter og gebyrer er lave. Hos Bedre Kredit skal du blot betale et udtræksgebyr, når du foretager udtræk fra din kredit. Derudover er renterne tilrettelagt således, at de falder hver 30. dag – helt ned til 7.5%. Det er uhørt billigt for en online lånemulighed.

Sikkert lån

Sikkerhed er vigtig, når du skal optage det bedste lån for dig. Hvis du optager lånet online hos Bedre Kredit, er dine personlige oplysninger altid i trygge hænder. Når du logger ind med NemID, sikrer du dig, at ingen uvedkommende tredjeparter får indsigt i dine personlige oplysninger. Sikkerhed er i højsædet hos Bedre Kredit.

Hurtigt lån

Bedre Kredit tilbyder, at du kan optage det bedste lån for dig, online, på få minutter. Der går ikke lang tid fra, at du har udfyldt ansøgningsformularen på vores hjemmeside til at låneansøgningen accepteres. Derefter kan du forvente, at pengene overføres til din NemKonto på under 10 sekunder. Så hurtigt går det ikke hvis du eksempelvis tager et lån i banken.

Er Bedre Kredit det bedste lån for mig?

Hvis du foretrækker en gennemsigtig låneaftale uden skjulte gebyrer, så er Bedre Kredit et godt valg af låneudbyder for dig. Fordelen ved at optage det bedste lån hos Bedre Kredit er, at dine renter falder for hver 30. dag, der går.

Når du optager det bedste lån hos Bedre Kredit betaler du 12.5% i renter første måned samt et udtræksgebyr. Derefter vil renterne falde hver 30. dag indtil du efter 3 måneder når 7.5% om måneden.

Den laveste rentesats du kan betale hos Bedre Kredit er på 7.5%. Herfra sænkes rentesatsen ikke yderligere. Til gengæld kan du, som tilbagevendende kunde, fortsætte i systemet “hvor du slap”, næste gang du ønsker at låne. Bedre Kredits låneprodukt er altså ikke kun det bedste lån nu og her, men bestemt også på længere sigt, hvis et akut lånebehov skulle vise sig igen.

Hvad kan jeg låne til?

Det lån du vælger at optage kan være til stor nytte, hvis dit månedlige budget viser sig ikke at slå til. Økonomien kan hurtig blive stram sidst på måneden. Det kan også forekomme en uforudsigelig udgift, som du ikke havde medregnet i dit budget. Din løsning kan være at optage det bedste lån hos Bedre Kredit.

Lån til fornøjelse

Når du vælger at optage det bedste lån for dig, behøver der ikke altid at være tale om en nødsituation. Du kan også låne penge til de lidt sjovere ting i livet. Frihed i form af penge kan være af stor glæde,. hvis du eksempelvis får et godt rejsetilbud, som skal betales nu og her. Således behøver du ikke afslå tilbuddet, men du kan derimod låne pengene, bestille din rejs og betale tilbage, når der er overskud på kontoen igen.

Lån til uforudsete udgifter

Ikke alle er så privilegerede at kunne låne penge af venner eller familiemedlemmer. Hvis du lige pludselig står over for en uventet udgift, der skal betales med det samme, kan du hurtigt befinde dig i en uheldig situation. Du kan optage det bedste lån hos Bedre Kredit og modtage pengene indenfor 10 sekunder, hvis det en dag brænder på.

Det kan ske for alle og enhver, at cykelhjulet punkterer en dag eller at studiebøgerne lige var lidt dyrere end forventet. Måske skal du flytte ind i din nye studiebolig, hvor indskuddet er en del højere, end du havde forestillet dig. Du kan få hjælp ved at optage det bedste lån hos Bedre Kredit.

Lån til sidst på måneden

Selv for den bedste kan det være svært at få økonomien til at slå til sidst på måneden. Også selv om du havde lagt et budget for dig selv. Måske ligger bryllupsfesten, du skal med til, sidst på måneden og du indser, at du ikke har råd til at købe gaven, som du skal medbringe. I sådan et tilfælde kan det være til stor gavn at optage det bedste lån hos Bedre Kredit.

Hvem kan tage et lån hos Bedre Kredit?

For at kunne optage vores bedste lån hos Bedre Kredit skal du være mere end 19 år gammel. Du skal derudover have et CPR-nummer, have dansk statsborgerskab og have dansk bopælsadresse. Du skal have et NemID for at optage vores bedste lån. Du underskriver nemlig din låneansøgningen ved hjælp af dit NemID.

Gennem dit CPR-nummer kan Bedre Kredit indhente dine personlige oplysninger, som de foretager en kreditvurdering ud fra. En del af kreditvurderingen omhandler eksempelvis, at du ikke må være registreret i RKI eller lignende database.

Ydermere skal du have et dansk telefonnummer, som du kan kontaktes på. Du skal samtidig have en aktiv e-mailadresse og sørge for at du har en NemKonto, registreret i dit eget navn. Når du optager et lån hos Bedre Kredit, udbetales pengene kun til din NemKonto.

Gode råd til at finde det bedste lån

Gode råd når du skal optage det bedste lån for dig

Selvom der er mange gode lånetilbud på det finansielle marked, er det en god idé ikke at vænne dig for meget til at løse dine økonomiske problemer med at optage et lån. Det er aldrig rart at stå i gæld og især ikke, når du har svært ved at overskue, hvordan og hvornår du skal kunne få tilbagebetalt din kredit. Selv det bedste lån kan blive til et dårligt lån, hvis det ikke er optaget med omhu.

Planlæg din tilbagebetaling

Læg en tilbagebetalingsplan for dig selv, så tilbagebetalingen ikke ender med at være uoverskuelig. En tilbagebetalingsplan har den fordel, at du kan visualisere, hvornår du forventer at betale din kredit tilbage. Du skal blot følge din plan for hver måned. Det gør det overskueligt og lige til.

Det kan være en god idé at se frem på de kommende måneder. Er der nogle specielle begivenheder, du skal deltage i, som kommer til at være en økonomisk udgift? Regn dem med i budgettet og vær realistisk over for dig selv, når du lægger tilbagebetalingsplanen. Du kan hurtigt komme til at lægge et for lavt budget, fordi du gerne vil være gældfri så hurtigt som muligt. Så snyder du kun dig selv.

Tilbagebetal din kredit

Du har altid mulighed for at følge med i din kreditaftale på dine låneprofil hos Bedre Kredit. Du kan tilbagebetale dit lån på vores hjemmeside. Det kan du gøre ved hjælp af dit VISA/Dankort eller via en almindelig bankoverførsel. Tilbagebetalingen af din kredit falder altid på sidste bankdag i måneden.

Der kan godt opstå bekymringer i forbindelse med at stå i gæld. Tilbagebetalingsplanen og et månedligt budget kan dog mindske bekymringerne. Når du har tilbagebetalt din kredit, kan du slippe bekymringerne. Måske kan dine erfaringer med budgetlægning nu give dig mulighed for at skabe mere økonomisk råderum for dig selv fremover.

Skab økonomisk frirum

Du kan skabe luft i din økonomi på flere måder. En god måde at skabe økonomisk frirum er ved at lægge et månedligt budget eller en tilbagebetalingsplan. De fleste mennesker foretrækker at have lidt ekstra penge sidst på måneden, så de ikke står i den uheldige situation og skal overveje, hvordan de kan få dækket en eventuel uventet udgift.

Ved at se på dine nuværende udgifter kan du samtidig vurdere, hvorvidt du kan skære ned på nogle af udgifterne, som måske er mindre nødvendige. På den måde kan du prioritere de ting, der er allervigtigst for dig, og som giver dig mere livsglæde – og samtidig kan du undgå at skulle igennem hele møllen igen ved at skulle søge efter det bedste lån.

bedrekredit-logo