25. april 2019

Lån penge

Har du brug for at låne penge – og er situationen en smule akut? Så kan vi hjælpe dig. Hos Bedre Kredit kan du låne op til 10.000 kr. Og få dem udbetalt til din konto inden for 10 sekunder. Når du låner penge hos os, er det både nemt, sikkert og super hurtigt. Du kan låne penge uafhængigt af tid af sted, da vores lånetilbud er et internetlån og blot kræver webadgang.

Når du låner penge hos os, sænker vi renten hver 30. Dag. Vi synes nemlig, at det skal være lige så nemt at betale de lånte penge tilbage, som det er at låne dem. Efter tre måneder betaler du blot 7.5 % i rentesats for at låne penge af os. Der er desuden ingen fast løbetid på din kredit. Kan du ikke undgå at låne penge, så lån ansvarligt og gør det så billigt som muligt. Klik herunder og kom i gang i dag.

Læs mere her: Online lånHurtigt lånPrivatlånForbrugslån.

Ansøg om lån

Det eneste du behøver er dit NemID, og du har svar inden for få minutter. Start din ansøgning her.

Lån penge nu

 • Lån op til 10.000 kr.
 • Ansøg på 2 minutter
 • Få pengene på blot 10 sekunder
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Fleksibel afbetaling
Lån til tv med NemID
Trustpilot-anmeldelser
Udbetaling til NemKonto
Udbetaling til Dankort

Anmeldelse af Bedre Kredit


"Tak for en god og effektiv behandling af en låneansøgning. Da jeg ejer en andelsbolig og en ejerlejlighed, hvor terminsbetalingen falder i samme måned fire gange om året, er det vigtigt at kunne låne et lille beløb på kort tid, til de daglige indkøb. Det kan jeg hos Bedre kredit."

5 ud af 5 stjerner
Knud Sørensen

Sådan låner du penge nemt

Bedre Kredit låner dig penge online – nemt, hurtigt og sikkert. Vores overskuelige priser og faldende rentesats gør os til det foretrukne valg for låntagere, der ønsker gennemsigtighed og gode priser på at låne penge nu og her. På lang sigt er omkostningerne ligeledes gode.

Sådan låner du penge hos Bedre Kredit:

 • Vælg det beløb, du ønsker at låne i låneberegneren
 • Udfyld ansøgningsformularen
 • Dine penge udbetales til din NemKonto indenfor 10 sekunder

Lån penge og modtag dem med det samme

Vi udbetaler dine penge til din NemKonto, så snart din ansøgning er godkendt. Dette sker normalvis i løbet af blot få sekunder. Pengene går direkte ind på din bankkonto – også på helligdage og weekender!

Sådan betaler du dit lån tilbage

Hver måned skal vi modtage en minimumsbetaling, der består af 12.5% af den resterende hovedstol, dog min. 500 kr. Der er i denne betaling indbygget et afdrag efter 1. måneds betaling. Hvor meget du derudover vælger at afdrage på dit lån er helt op til dig, så længe du overholder vores lånevilkår.

Der er mange fordele ved at låne penge hos Bedre Kredit

Fordele ved at låne gennem Bedre Kredit

Hos Bedre Kredit er vi fast besluttet på at tilbyde dig det bedste lån og den mest gennemskuelige låneoplevelse. Vi ønsker ikke at se dig fanget i en spiral, hvor det bliver svært at betale dine lånte penge tilbage. Tværtimod ønsker vi at gøre det nemt for dig at blive gældfri igen. Har du været kunde hos os én gang, glemmer vi dig ikke. Derimod vil du opnå endnu større fordele ved at genvælge os som låneudbyder en anden gang.

Ingen skjulte gebyrer

Hos Bedre Kredit får du ingen ubehagelige overraskelser ─ bare et lån, der bliver billigere og billigere med tiden. Vi har ingen skjulte gebyrer. De eneste omkostninger, du har ved at låne penge hos os, er et udtræksgebyr på 10% og renterne. Det synes vi er den mest overskuelige og ærlige måde at låne penge på.

Faldende renter

Vi er glade for vores kunder. Derfor ønsker vi ikke at straffe dem, hvor tilbagebetalingen strækker sig over en længere tidsperiode ─ tværtimod. Hos Bedre Kredit skal det være nemt for alle at låne penge og ligeledes nemt at blive gældfri igen. Derfor er vores koncept skruet sådan sammen, at jo længere tid du låner penge hos os, desto billigere bliver renten. Sådan fungerer det: Første måned betaler du 12.5% i rente, anden måned 10% og tredje måned og fremefter er du helt nede på 7.5% i rente af dine lånte penge.

Fortsæt hvor du slap

Som tilbagevendende kunde opnår du yderligere fordele, som gør det endnu billigere for dig at låne penge. Lad os sige, at du har taget et lån, som du er færdig med at betale af på efter 3 måneder. Der vil din rentesats til slutteligt ligge på 7.5% Får du behov for at låne penge hos os igen, fortsætter din rente på det samme trin på rentetrappen, som da du slap. Din rente vil derfor fast befinde sig på 7.5%.

Hurtigt og sikkert lån

Bedre Kredit tilbyder hurtig udbetaling af dit lån uden at gå på kompromis med vores høje sikkerhed. Takket være NemID, er det i dag muligt at ansøge om og godkende lån med lynets hast. Det hele foregår efter de højeste IT-sikkerhedsstandarder så dine personlige oplysninger er i trygge hænder.

Dit lån ─ dit ansvar

Da det er dig som låner penge, er det naturligvis også dit ansvar, hvordan du bruger pengene. Lån penge hos Bedre Kredit uden at stille sikkerhed. Af lovmæssige grunde spørger vi ind til, hvad du ønsker at bruge de lånte penge på, men bestemmer helt selv. Netop derfor vælger mange af vores kunder at låne penge hos os.

Gode råd når du skal låne penge

Gode råd om at låne penge

Vi gør det nemt for dig at låne penge. Men vi vil også gerne gøre det nemt for dig, at betale dem tilbage igen. Derfor finder du her nogle gode råd om at låne penge, så du kan undgå at komme ind i en ond cirkel, hvor lånene hober sig op og bliver uoverskuelige at tilbagebetale.

Lån ansvarligt

Lad være med at låne penge uden at have en plan for, hvordan du vil betale dem tilbage. Låner du f.eks. penge fordi, der kom en uventet udgift, kan det være, at din plan er at lægge penge til side over de næste par måneder – og på den måde betale lånet tilbage.

Hvis du ikke har en indkomst, kan det være, at din plan er at finde et arbejde inden for den nærmeste fremtid og derefter begynde at afbetale på lånet. Overvej grundigt, hvordan du kan skabe plads i dit budget til at betale de lånte penge tilbage.

Overlad ikke din økonomi til håb og drømme, sørg for altid at have en plan in mente. Går du igennem en svær økonomisk tid, så sæt dig ned, læg et budget og find ud af, hvordan du kan skabe mere luft i din økonomi. Undgå at låne penge, hvis du inderst inde ved, at du ikke kommer til at kunne betale de lånte penge tilbage.

Læs mere om at låne ansvarligt.

Find ud af hvor meget dit lån reelt koster

Undgå ubehagelige overraskelser og sæt dig ind i, hvor meget det reelt set koster dig at låne penge. Hos Bedre Kredit er de eneste omkostninger, der er forbundet med lånet, et udtrækgsgebyr på 10% samt renterne – og de falder over tid.

Vælger du derimod at låne penge gennem andre låneudbydere, kan der være flere skjulte udgifter, som er nemme at overse. For eksempel opkræver nogle låneudbydere stiftelsesomkostninger, ansøgningsomkostninger, kreditkortomkostninger osv. Derfor er det utrolig vigtigt, at du altid læser det med småt!

Når først du har styr på alle omkostninger, både renter i procent og gebyrer i kroner og ører, kan du udregne hvor mange penge dit lån reelt set løber op i, i den periode du planlægger at låne pengene. Således kan du bedre budgettere med, hvor meget du skal betale tilbage, når du igen får økonomisk råderum.

Læg et budget

Når du har lagt en plan, og har fundet ud af hvor meget dit lån koster, bør du lave et detaljeret budget over dine indtægter og udgifter. Det er nemt at komme til at overforbruge, så hvis du vil undgå at låne penge i fremtiden, er det en god idé at danne dig et overblik over din økonomi.

Ved at lægge et budget, kan du nemt få øje på dine største udgifter. Skær ned på disse, hvis dit budget viser sig at gå i minus, eller hvis du kan se, at du ikke har nok økonomisk råderum til at kunne håndtere uforudsete udgifter sidst på måneden.

Hvis du har optaget et lån, så husk at budgettere med dette under dine udgifter, så det ikke bliver noget, du kun betaler af på, hvis der tilfældigvis blev penge til overs sidst på måneden. En sund økonomi opbygges ved først at gøre plads til alle de nødvendige udgifter i hverdagen og kun bruge af overskud på forkælelse og fornøjelse.

Sørg for at betale tilbage på lånet

Husk at afdrage på dit lån – eller sagt med andre ord: Husk at betale de lånte penge tilbage. Beløbet du skylder, bliver kun større som tiden går. Det er ikke gratis at låne penge, og renterne kan ende med at blive til mange penge, som tiden går.

Derfor er det en god idé at betale dit lån tilbage, så snart du kan. Brug de førnævnte tips til at lægge en plan for, hvordan du kan betale dit lån tilbage hurtigst muligt. Husk at du bør lægge et realistisk budget, som du kan overholde. Ellers bliver det hurtigt til en negativ oplevelse.

Din livskvalitet er vigtig. Gør derfor op med dig selv, om det er nødvendigt at leve på havregryn hver dag i en hel måned, for at kunne betale dit lån af med det samme. Husk at hos Bedre Kredit falder renterne på dit lån de første 3 måneder. Det gør det lidt mere overskueligt at låne penge over en længere periode. Desuden har vi indbygget et afdrag i din månedlige betaling efter 1. måned, så du hurtigere afvikler gælden og gør produktet billigere i længden.

Hvornår bør man låne penge? Vi guider dig

Hvorfor låne penge?

Måske er du nyuddannet, men har endnu ikke modtaget første lønudbetaling fra dit nye job. Måske er din cykel punkteret på vej på arbejde og det har været en stram måned. Eller måske er dit køleskab pludseligt holdt op med at virke.

Nogle gange ender vi i nogle mindre heldige situationer. Det sker for alle på et eller andet tidspunkt. Og det sker for folk hver eneste dag. Derfor står Bedre Kredit klar til at hjælpe dig uafhængigt af din situation. Vi peger ikke fingre ad nogen – vi forstår godt at disse situationer bare opstår en gang imellem.

Selvfølgelig er det vigtigt at spare op. Men der er tidspunkter i livet, hvor det ikke er muligt – eller hvor opsparingen ikke rækker til de uforudsete udgifter, der kommer ind den måned. Ved sådanne anledninger kan det derfor være nødvendigt at låne penge, og her er Bedre Kredit din redningsmand.

Lån penge til uforudsete ting

Det kan være en stor udfordring at skaffe penge hurtigt, når du lige står og mangler dem i en uheldig situation. Især hvis pengenøden er opstået ud af det blå. Derfor vælger mange at låne penge online gennem Bedre Kredit. Det tager nemlig kun 10 sekunder.

Lån penge til tandlægen

Har du ondt i munden? Måske dine visdomstænder er begyndt at vokse ud? Eller måske du har fået et hul i tanden? Uanset hvad der ligger til grund, er det bedre at få ordet din tandpine før det bliver værre.

Tandlægen kan være en dyr affære, og derfor udsætter mange besøget til et senere tidspunkt – med svære gener til følge. Vær ikke en del af den statistik. Hvis du har brug for en tur til tandlægen, så lån penge i dag.

Lån penge til en mekaniker

Er din bil gået i stå? Eller er hjulet punkteret på din cykel? Så er det en tur forbi mekanikeren for at få problemet fikset. Det er en irriterende udgift af have, men desværre en del af transportbudgettet for mange mennesker.

Problemet er bare, at man aldrig kan vide, hvornår uheldet er ude. Hvis din cykel punkterer sidst på måneden og der ikke er penge nok, kan du være nødt til at låne pengene. Det kan nemlig hurtigt blive dyrt at benytte offentlig transport.

Lån penge til en håndværker

Det kan være nødvendigt at låne penge til en håndværker, hvis uheldet er ude i hjemmet. Det kan være til et sprængt rør, en utæt rude eller noget helt tredje. Nogle ting skal bare fikses med det samme, før skaden breder sig.

Hvis du ikke har penge nok på kontoen, kan det bedre betale sig at låne pengene med det samme, og få skaden af vejen med det samme, end at vente til du får råd. På det tidspunkt kan skaden nemlig have bredt sig så meget, at det ender med at blive en rigtig dyr omgang.

Lån penge til alt det du drømmer om, eksempelvis rejser

Lån penge til det som betyder mest for dig

De perioder i vores liv, hvor vi har flest penge er sjovt nok også dem, hvor vi har mindst tid. Omvendt har vi i arbejdsløse perioder masser af tid – men ingen penge. Det kan virke helt uretfærdigt.

Vi lever kun en gang. Så hvornår skal vi få råd og tid (begge dele på samme tid) til at gøre det vi allerhelst vil? Hvad vil du allerhelst gøre lige nu og her, hvis du havde pengene til det? Du kan se eksempler på hvad de fleste af vores kunder gør herunder.

Hvis du går igennem en periode i dit liv, hvor du har meget tid – men ingen penge – så forstår vi godt, at du gerne vil udnytte tiden. Lad ikke pengeproblemet holde dig tilbage, hvis du ved at en travl periode med indkomst venter lige rundt om hjørnet. Før dine projekter ud i livet. Bare sørg for, at du kan betale de lånte penge tilbage indenfor en overskuelig tidsramme. Husk, at vi hjælper dig ved at sænke renten hver 30. dag indtil den ligger på kun 7.5%.

Lån penge til ferie

Har du fået et godt øje til en ny drømmedestination? Det kan være at nu er den rette tid at tage af sted. Uanset om du har brug for at låne penge til en storbyferie i Europa eller en dannelsesrejse i Asien, så kan vi hos Bedre Kredit hjælpe dig med lån op til 10.000 kr.

Lån til flybilletter

Flybilletter stiger i pris jo tættere, man kommer på datoen. I værste tilfælde melder flyselskabet udsolgt præcist den dag, man har sparet penge nok op til at købe – og så er der kun de dårlige billetter tilbage. Har du en god grund til at tage afsted lige nu? Hos Bedre Kredit er vi også rejselystne. Lån pengene i dag, flyv i morgen.

Lån til rejse

Om du skal på campingferie ved Vesterhavet, på kanotur i Sverige eller på kør-selv-ferie til Berlin, så kan du låne penge til formålet hos Bedre Kredit. Har du glemt at lægge penge til side eller har du fået et rejsetilbud, du ikke kan modstå? Lad dig ikke hindre ─ lån penge hos os kom afsted på din rejse alligevel.

Lån til festival

Festivaler sker kun én gang om året og det ville være en skam at gå glip af festlighederne. Alle dine yndlings-artister er linet op og dine bedste venner har købt billetter. En tom pengepung behøver ikke at holde dig tilbage. Derfor kan et online lån hjælpe dig med at få råd til at komme afsted.

Lån penge til hobby

Har du fået en ny hobby? Så kan der være nogle ekstra omkostninger til at begynde med, som kan resultere i en ubalance i din pengestrøm. Det kan være køb af udstyr, kurser eller lignende. Det kan være nødvendigt at låne penge, indtil du får balance i din økonomi igen.

Lån til fiskeriudstyr

Fiskeri virker for nogle som en form for meditation. Det er ren afkobling i kontakt med naturen og omverden. Det er ro i eget selskab eller en mulighed for dybere snakke med vennerne. Er du lige kommet med i en fiskeklub og skal have nyt udstyr? Så forstår vi godt, at du kan have brug for at låne penge.

Lån til sportsudstyr

Sport giver kroppen energi og velvære. Men nogle sportsgrene er lidt dyrere end andre. Lån penge til ketchers, ishockeyudstyr, beskyttelse til amerikansk fodbold eller hvad end din sportsgren måtte kræve af udstyr.

Lån til shopping

Er der udsalg i butikkerne? Eller er den nye kollektion lige kommet ud? Så er det svært at holde pengene i lommen. Nogle gange kommer der nogle vilde tilbud, man bare ikke må gå glip af, og så kan et minilån gå hen og blive en god investering. Så længe du blot husker at låne pengene med omtanke og ansvar.

Lån penge til hjemmet

For mange er hjemmet det vigtigste sted. Det er her, vi er sammen med dem, vi elsker. Det er her, vi slapper af efter en stresset dag på arbejdet. Og det er her vi hygger til sent ud på natten. Hjemmet er vores hellige sted i en verden, der nogle gange kan virke lidt hård. Derfor vælger mange mennesker at låne penge til at forsøde tilværelsen i hjemmet lidt mere.

Lån til nye møbler

Møblerne er det første man lægger mærke til, når man træder ind i et hjem. Er de smukke, funktionelle, eller begge dele? Hvis du lige er flyttet, eller har brug for at opgradere dit hjem, kan du have brug for at låne penge til nye møbler.

Lån til elektronik

I dagens Danmark er et hjem ikke et hjem uden et TV, wifi, en mikrobølgeovn, et køleskab og alt den anden elektronik, der er blevet hverdag for os. Vi tænker ikke over, hvor mange penge alle disse ting koster, før vi skal flytte. Med alt den elektronik, bliver beløbet på bankkontoen hurtigt for småt, og det kan være nødvendigt at låne penge for en stund.

Lån til dekorationer

Det som gør hjemmet hyggeligt, er alle de små finurlige ting på vægge, hylder og møbler. Det er hjemmets dekorationer. Nogle er billige, andre er lidt dyrere. Derfor vælger nogle at optage et lån, så hjemmet kan blive dekoreret i de dage, man har taget fri til at flytte.

Herunder finder du vigtige informationer om at låne penge

Information om lån

Lån er et kompliceret emne. Der er mange ord at holde styr på, og hvis det er første gang, du skal låne penge, kan det være, der er nogle nye termer, du ikke har helt styr på. Derfor har vi kort opsummeret den mest basale information om lån.

Forbrugslån

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er, som navnet antyder, når du låner penge til forbrug. Men hvad er forbrug så? Forbrug er alle de mindre ting, du køber i hverdagen. For at illustrere, kan vi sammenligne med hvad forbrug ikke er.

Forbrug er ikke en større investering, som for eksempel en bil. Det er derimod benzinen du fylder på bilen, sædebetræk og det dufttræ du hænger i vinduet. Et forbrugslån er typisk et hurtigt lån af et mindre beløb. Det er et lån, du kan have over flere måneder – uden at stille sikkerhed i ejendom eller lignende.

Forskellen på banklån og forbrugslån

Et banklån er, når du låner penge i banken. Mange banker vil stille spørgsmål til og vægte dit svar på, hvad du skal bruge pengene til. Nogle banker vil ikke låne penge ud til forbrug. Det kan være besværligt at låne penge i banken. Til gengæld vil banken i mange tilfælde kunne give en god rente.

Forbrugslån er derimod et lån, du nemt kan tage hos en hvilken som helst godkendt låneudbyder ─ for eksempel Bedre Kredit.Hos os kan du låne til hvad end, du føler at have brug for og det er hurtigt at ansøge og få pengene udbetalt på kontoen. Hos Bedre Kredit tager det bare 10 sekunder.

Ulempen ved forbrugslån er, at de ofte kan være dyrere i renter og gebyrer end et almindeligt banklån. Derfor er det bedre at overveje et lån i banken, hvis du ved, du skal låne pengene over en lang periode. Hvis du derimod har brug for pengene lige nu, kan det være både bedre og hurtigere for dig at optage et forbrugslån.

Lån med kreditvurdering

En kreditvurdering er en evaluering af din kreditværdighed. Med andre ord er det långiverens vurdering af, hvor stor sandsynlighed, der er for at du betaler de lånte penge tilbage. Hvis du ikke har været registreret, som dårlig betaler, sker kreditvurderingen normalvis rimelig hurtigt.

Når du låner penge online, sker kreditvurderingen automatisk gennem din accept med NemID. Det foregår ved at lånudbyderen, f.eks. Bedre Kredit, får adgang til relevant data omkring dig via SKAT. På den måde kan din ansøgning godkendes i løbet af få sekunder. Hos Bedre Kredit kan du låne hurtigt med kreditvurdering gennem NemID.

Om lån af penge

Hvad koster det at låne penge?

Når du låner penge, skal du være opmærksom på flere faktorer, der kan påvirke de reelle omkostninger ved et lån. Mange låneudbydere tager gebyrer og renter for at låne dig penge. Nogle låneudbydere har endda flere forskellige gebyrer forbundet med at optage et lån.

Det er derfor vigtigt at du holder tungen lige i munden, hvis du skal ud i lånejunglen og sammenligne forskellige lån. Hos Bedre Kredit vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt for dig at låne penge. De eneste udgifter, du har ved at låne hos os, er udtræksgebyr på 10% og renterne på dit lån.

Hos Bedre Kredit koster et lån 12.5% i rente den første måned. Men efter kun tre måneder er renten helt nede på 7.5%. Det bliver med andre ord billigere at låne over tid, hvis du låner penge hos Bedre Kredit. Ønsker du, på et senere tidspunkt, at låne penge af os igen, så vil du fortsætte med samme rente, som den du betalte, da du afsluttede din låneperiode. Hos os bliver det altså kun billigere at låne penge.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Hos Bedre Kredit kan du låne fra 3.000 kr. og op til 10.000 kr. Det er nemt, hurtigt og overskueligt. Vi stiller kun meget få spørgsmål og du får pengene udbetalt 10 sekunder efter din ansøgning er godkendt.

Hvis du har et større pengebehov, bør du overveje at tale med din bank omkring et lån hos dem. Det er mere besværligt, men kan være en god idé, når du skal låne et beløb det er højere end 10.000 kr.

Er det nemt at låne penge?

Et online lån til forbrug gennem Bedre Kredit er både nemt og hurtigt. Det tager under 1 minut at ansøge – og du får pengene ind på kontoen med det samme. Låner du en større sum penge gennem banken, vil du formentlig opleve en længere og mere besværlig proces. Det skyldes blandt andet, at bankerne som regel kræver, at du stiller sikkerhed.

Kan jeg låne penge hos Bedre Kredit?

Højst sandsynligt. Men vi har en række krav til vores låntagere. For at låne penge hos Bedre Kredit skal du:

 • Være ældre end 19 år
 • Ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Kreditregisteret
 • Være dansk statsborger og have et CPR-nummer
 • Have folkeregisteradresse i Danmark
 • Have et gyldigt NemID
 • Have en dansk NemKonto registreret i dit eget navn
 • Have en aktiv e-mailadresse
 • Have et aktivt dansk telefonnummer i dit eget navn
 • Ikke have navne- eller adressebeskyttelse
 • Vurderes kreditværdig af os

Rente på lån

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det er et udtryk for alle omkostninger ved et lån udtrykt i procent pr. år., og det regnes ud fra det samlede kreditbeløb på lånet. Ved alle omkostninger menes der både omkostninger ved renter og eventuelle gebyrer, der er forbundet med optag af lån.

Det er lovpligtigt for banker og låneudbydere at oplyse ÅOP. Du kan derfor benytte dette udtryk til at sammenligne omkostninger på lån på en fair og letforståelig måde. Hvad ÅOP ikke giver svar på, er hvor mange kroner og øre et givent lån koster. Det er dog nemt at regne ud ved at gange hovedstolen med ÅOP.

Er Bedre Kredits rente fast eller variabel?

Vores rente er hverken fast eller variabel i traditionel forstand. Kort sagt er vores rente det bedste fra begge verdener.

En variabel rente er en rente, der kan ændre sig over tid. Den følger typisk markedsrenten meget tæt, og den kan både stige og falde som markedet udvikler sig. Det betyder at du som låntager ikke er garanteret en bestemt rente for resten af lånet løbetid, hvilket kan være risikabelt.

En fast rente er højere end markedsrenten ved lånets stiftelse. Til gengæld er du som låntager lovet den samme rente i hele lånets forløb, hvilket gør dette lån mindre risikabelt, når der kan være store udsving i markedsrenten.

Bedre Kredits rente er fastsat på forhånd, så du ved præcist hvor meget du skal betale i rente hver måned. Men renten er ikke fast – den falder hver måned, så dit lån bliver billigere i rente for hver måned, der går. Den tredje måned når du vores minimumsrente, som ligger fast på 7.5% i lånets resterende løbetid. Lån penge hos Bedre Kredit og få en fordelagtig rente på dit lån.

Er der udgifter, foruden renten, ved at låne penge?

Hos Bedre Kredit er et udtræksgebyr på 10% og renten de eneste udgifter ved at låne penge. Du bør dog være opmærksom på, at andre låneudbydere kan tage flere forskellige gebyrer (ofte skjulte) i forbindelse med optagelse af lån. Disse gebyrer er varierende fra låneudbyder til låneudbyder. Husk at læse betingelserne før du optager et lån.

Ændring af lån

Kan jeg betale mit lån af før tid?

Ja, hos Bedre Kredit kan du betale de lånte penge af til enhver tid. Du skal betale en minimumsbetaling hver måned, her er der allerede indbygget et afdrag efter 1. måned. Du kan altid betale mere end minimumsbetaling og er du er klar til at indfri dit lån, tilbagebetaler du blot det resterende beløb.

Hvad hvis jeg ikke kan betale tilbage på mit lån denne måned?

Løbetiden for dit lån er tidsubestemt. Det betyder, at du blot skal betale minimumsbetalingen hver måned. Du kan altid kontakte os hvis du har problemer en måned. Du kan læse om betingelserne for tilbagebetaling af lån under vores lånevilkår.

Har du flere spørgsmål om at låne penge? Så tag et kig på vores FAQ-side. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvilket kan gøres på telefon: 78 75 05 03 eller ved at sende en mail til info@bedrekredit.dk.

bedrekredit-logo

bedrekredit.dk tilbyder ikke længere lån